Domovská stránka > J > Jak Zjistit Typ Notebooku Hp?

Jak zjistit typ notebooku HP?

Vyhledejte číslo produktu počítače pomocí nástroje HP Support Assistant

  1. V systému Windows vyhledejte a otevřete nástroj HP Support Assistant nebo klikněte na ikonu aplikace v panelu nástrojů.
  2. Na kartě Moje zařízení vyhledejte svůj počítač a zkontrolujte název produktu, číslo produktu a sériové číslo.

Přečtěte si více

Jak zjistit jaký mám počítač?

Otevřete nabídku Start. Zadejte na klávesnici, popřípadě vyhledejte položku Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyhledejte odkaz Systém a zabezpečení a klepněte na něj. Po zobrazení stejnojmenného okna vyhledejte a následně klepněte na odkaz Systém nebo na odkaz Zobrazit velikost paměti RAM a rychlost procesoru. Jak zjistit informace o notebooku? Pro jeho zobrazení klepněte na tlačítko Start, Ovládací panely a poklepejte na ikonu Systém. Rychlejší možností je stisknout klávesovou zkratku Win + Pause. 2Na kartě Obecné naleznete informace o verzi používaného systému, zda je ve Windows nainstalován opravný balíček (Service Pack) a informace o uživateli počítače.

Pokud jde o to, jak zjistit výrobní číslo počítače?

Do vyhledávacího pole systému Windows v levém dolním rohu obrazovky zadejte výraz cmd a v seznamu výsledků vyberte položku Příkazový řádek. Do okna příkazového řádku zadejte příkaz wmic bios get serialnumber a stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se výrobní číslo (sériové číslo), jak je znázorněno na obrázku níže. Jak zjistit co mám za notebook Asus? 1. Do vyhledávací lišty zadejte “DXDIAG”. 2. Modelové označení se zobrazí v poli Model systému (viz červený rámeček).

Tak jak zjistit parametry svého notebooku?

Jestliže nepotřebujete znát víc než základní údaje, klikněte pravým tlačítkem na ikonu Tento počítač a z nabídnutého menu vyberte možnost Vlastnosti. Kýžené informace jsou na kartě Obecné. Informace o pevných a přenosných discích pak získáte analogicky. Tak jak zjistit model počítače lenovo? Notebooky IdeaPad a Lenovo (včetně tablets Miix a Yoga )

Název produktu je vytištěn na štítku na spodní straně zařízení. Poznámka: Typ modelu na obrázku je pouze příklad. Sériové číslo je vytištěno na štítku na spodní straně zařízení.

Jak zjistit typ procesoru?

Stisknutím kombinace kláves CTRL + SHIFT + ESC otevřete Správce úloh. Vyberte kartu výkon a podívejte se, kolik jader a logických procesorů váš počítač používá. A další otázka, jak zjistit co mám za zdroj? Re: Jak zjistim typ zdroje? Přesně tak, jen sundáš bočnici a měla by být vidět samolepka kde je uveden název a parametry zdroje.

Pokud jde o to, jak zjistit co mám za windows?

Tady je postup, jak získat další informace: Vyberte tlačítko Start > Nastavení > Systém > O systému . V části Specifikace zařízení > Typ systému se podívejte, jestli máte 32bitovou nebo 64bitovou verzi Windows. V části Specifikace Windows zjistíte edici a verzi Windows spuštěnou na vašem zařízení.

By Amena Ericks

Kde zjistím informace o počítači? :: Jak aktualizovat iOS 93 6?
Užitečné odkazy