Domovská stránka > J > Jak Se Podívat Co Mám Na Icloudu?

Jak se podívat co mám na iCloudu?

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] a klepněte na iCloud. Klepněte na Spravovat úložiště. Klepněte na Zálohy. Klepněte na název zařízení, které používáte, a podívejte se na část Fotky.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak se podívat na fotky v icloudu?

Používání Fotek na iCloudu

  1. Otevřete aplikaci Fotky.
  2. Klepnutím na panel Knihovna zobrazíte své fotografie.
  3. Klepnutím na panel Alba zobrazíte Moje alba, Sdílená alba, Lidi a místa, Typy médií a Další alba. Taky si můžete přečíst víc o sdílení obsahu s ostatními.
Co je zaloha na iCloud? Mezi hlavní výhody zálohování na iCloudu patří především "samostatnost". V zásadě totiž nemusíte na nic myslet, nic nastavovat, stačí jenom dodržovat základní pravidlo. Tím je připojení ke stabilní Wi-Fi a naše rada pak mít telefon na nabíječce.

Může se také zeptat, jak se plati icloud?

Za iCloud je v Čechách možné zaplatit debetní nebo kreditní kartou. Případně také můžete zaplatit penězi, které máte k dispozici na vašem Apple ID. Mezi další způsoby platby patří PayPal a Apple Cash. Pokud máte iPhone, předplatné iCloudu si můžete aktivovat v Nastavení. Jak Navyšit iCloud? Jak přikoupit iCloud úložiště?

  1. Klepněte na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Spravovat úložiště
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo pokud máte již zakoupený nějaký tarif, tak Změnit tarif úložiště
  3. Vyberte si tarif, který Vám bude vyhovovat.
  4. Klepněte na Koupit.

Co se stane kdyz Prestanu platit iCloud?

Co se stane, když snížíte nebo zrušíte tarif iCloud+

Pokud objem dat na iCloudu překročí kapacitu úložiště, iCloud nebude data synchronizovat ani aktualizovat. iCloud se znova aktualizuje, jakmile navýšíte kapacitu úložiště nebo uvolníte prostor smazáním nepotřebných dat.
Tak jak vypnout ukladani fotek na icloud? Připravte se vypnout Fotky na iCloudu

Chcete -li začít, otevřete na svém iPhonu nebo iPadu aplikaci „Nastavení“. Poté přejděte do sekce „Fotografie“. Než tuto funkci vypnete, promluvme si o tom, co se stane s vašimi fotografiemi a videi poté, co ji vypnete.

Jak dostat fotky z iCloudu do Iphone?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Na webu iCloud.com klepněte na Fotky.
  2. Klepněte na Vybrat a na fotku nebo video. Chcete-li vybrat více fotek nebo videí, klepněte na více z nich. Chcete-li vybrat celou knihovnu, klepněte na Vybrat vše.
  3. Klepněte na tlačítko Více .
  4. Zvolte Stáhnout a potvrďte klepnutím na Stáhnout.
Jak zrusit ukladani fotek na iCloud? Pokud Fotky na iCloudu chcete vypnout všude, postupujte takhle: Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště > Fotky a klepněte na Vypnout a smazat.

Co je zaloha iPhone?

Zálohování spočívá ve zkopírování některých souborů a položek nastavení z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch do počítače. Zálohování je jedním z nejlepších způsobů, jak se postarat o to, abyste při poškození nebo ztrátě zařízení nepřišli o data.

By Kiyohara

Co znamená na iPhonu v Ulozisti jine? :: Jak zjistit počítače v síti?
Užitečné odkazy