Domovská stránka > J > Jak Se Podívat Na Icloud?

Jak se podívat na iCloud?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Klepněte na Fotky a zapněte Fotky na iCloudu.

Přečtěte si více

Kde najdu Zalohovane Fotky iPhone?

iPhonu

Na počítači s Windows:

  1. Otevřete iCloud pro Windows.
  2. Klikněte na Úložiště.
  3. Vyberte možnost Backup.
Jak vypnout ukladani Fotek na iCloud? Připravte se vypnout Fotky na iCloudu

Chcete -li začít, otevřete na svém iPhonu nebo iPadu aplikaci „Nastavení“. Poté přejděte do sekce „Fotografie“. Než tuto funkci vypnete, promluvme si o tom, co se stane s vašimi fotografiemi a videi poté, co ji vypnete.

Jak dostat Fotky z iCloudu?

Totiž: aby iTunes vůbec vaše fotky viděly, je třeba zvládnout magii nastavení celého iCloudu – každopádně zkuste vypnout a zapnout v iPhonu nastavení šoupátko “Fotky na ICloudu” a zároveň si hrát s nastavením Optimalizovat úložiště iPhonu a Stáhnout a nechat původní fotky (viz též dál). Jak smazat všechny fotky z iCloudu? Mazání a obnovování fotek a videí na iCloud.com

  1. Ve Fotkách na iCloud.com vyberte fotky či videa, která chcete smazat, nebo dvakrát klikněte na jednu fotku nebo video.
  2. Klikněte na. a potom na Smazat. Smazané fotky a videa se přesunou do alba Nedávno smazané, kde zůstanou 30 dní, než budou odstraněny trvale.

A další otázka, jak dostat fotky z icloudu do iphone?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Na webu iCloud.com klepněte na Fotky.
  2. Klepněte na Vybrat a na fotku nebo video. Chcete-li vybrat více fotek nebo videí, klepněte na více z nich. Chcete-li vybrat celou knihovnu, klepněte na Vybrat vše.
  3. Klepněte na tlačítko Více .
  4. Zvolte Stáhnout a potvrďte klepnutím na Stáhnout.
Kam zálohovat iPhone? Záloha má ale přidanou hodnotu i v tom, že při výměně zařízení můžete z jeho zálohy svá data přenést do nového iOS zařízení. V zásadě máte dvě možnosti, kam svá data uschováte. Jedna je na iCloud, druhá do počítače skrze aplikaci iTunes. Využívat ale můžete klidně obě, pokud potřebujete více alternativních záloh.

Kam se ukladaji kontakty iPhone?

Jakmile zapnete Kontakty na iCloudu na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu, vaše kontakty se nahrají do iCloudu. Své kontakty najdete a můžete upravovat na webu iCloud.com nebo v iCloudu pro Windows. Změny, které provedete, se automaticky aktualizují na ostatních zařízeních. Když to vezmeme v úvahu, co obsahuje zaloha iphone? Zálohy na iCloudu

  • data, která už jsou na iCloudu uložená, jako kontakty, kalendáře, poznámky, Fotky na iCloudu, zprávy iMessage, hlasové poznámky v Diktafonu, textové zprávy (SMS), multimediální zprávy (MMS) a data aplikace Zdraví,
  • data uložená v jiných cloudových službách, jako je Gmail nebo pošta Exchange,

Jak rychle nahrat fotky na iCloud?

Přejděte do Nastavení -> [vaše jméno] -> iCloud -> Fotografie a zapněte Fotky na iCloudu. Posunutím jezdce aktivujete ve vašem iOS zařízení Fotky na iCloudu.

By Chryste Martian

Jak odstranit synchronizované fotky? :: Jak uložit fotky na SD kartu Xiaomi?
Užitečné odkazy