Domovská stránka > J > Jak Ziskat Stare Fotky Z Icloudu?

Jak ziskat stare fotky z iCloudu?

Ve Fotkách na iCloud.com na bočním panelu dvakrát klikněte na album Nedávno smazané. Vyberte fotky nebo videa, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit.

Přečtěte si více

Jak Zalohovat věci na iCloud?

Pro manuální zálohu využívejte stabilní Wi-Fi připojení a mějte telefon alespoň na 50%. Při zálohování v restauracích, obchodních centrech aj. veřejných místech může záloha trvat déle kvůli vyššímu počtu připojených zařízení. Pokud je Vaše základní iCloud úložiště plné (pouze 5GB), nešetřete a navyšte si tarif na 50GB. Jak obnovit Smazane video iPhone? Obnovení smazaných fotografií nebo videí

Smazané fotografie nebo videa obnovíte takto: Otevřete Fotky a klepněte na panel Alba. Přejděte dolů, klepněte na album Nedávno smazané a pak klepněte na Vybrat. Klepněte na fotky a videa, které chcete zachovat, nebo klepněte na Obnovit vše.

Jak obnovit Telefon že zálohy?

Chcete-li obnovit data na vašem zařízení, musíte zvolit odpovídající metodu původní metody zálohování.

  1. Otevřete Nastavení a potom klepněte na Systém > Záloha a obnova > Záloha dat > externí úložiště.
  2. Vyberte umístění, ze kterého se obnoví data zálohy:
  3. Vyberte data, která chcete obnovit, a klepněte na Obnovit.
Jak obnovit data? Nejlepší nástroje pro obnovu smazaných dat
  1. Recuva 1.5 – freeware.
  2. Puran File Recovery 1.2 – freeware.
  3. Disk Drill 1 – freeware.
  4. SoftPerfect File Recovery 1.2 – freeware.
  5. Glary Undelete 5 – freeware.
  6. Pandora Recovery 2.2 – freeware.
  7. EaseUS Data Recovery Wizard Free 9.5 – freeware.
  8. Wise Data Recovery 3.8 – freeware.

Jak Zalohovat SMS na Google?

Stáhněte si SMS Backup + z Google Play, nainstalujte jej a spusťte jej na telefonu Android. SMS Backup + je efektivní a bezplatný nástroj pro zálohování zpráv SMS, hovorů a zpráv MMS a také vám pomůže obnovit protokol SMS a volání. Kliknutím na „Připojit“ přidáte svůj účet Google do této aplikace. Můžete se také zeptat, jak odemknout iphone bez home button? Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Lidé se také ptají, jak dát iphone do továrního nastavení bez hesla?

V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků. Jak zálohovat iPhone bez Wi-Fi? Zejména když pak cestujete a jste bez připojení k internetu, neměli byste možnost zařízení s novějším systémem zálohovat. Vždy tedy udržujte váš desktopový systém a jeho aplikace co nejaktuálnější. Zálohu zařízení do iTunes pak provede tak, že aplikaci spustíte a k počítači zařízení připojíte kabelem.

Pokud jde o to, jak si koupit icloud?

Pokud máte iPhone, předplatné iCloudu si můžete aktivovat v Nastavení. Stačí kliknout na váš účet, poté na iCloud, pak na tlačítko Spravovat úložiště a poté na tlačítko Navýšit. Následně si vyberete, o jakou variantu předplatného máte zájem, a transakci potvrdíte. Pamatujte na to, že předplatné se automaticky obnovuje.

By Stock Martorana

Jak obnovit záložky? :: Jak obnovit iPhone ze zálohy iCloud?
Užitečné odkazy