Domovská stránka > J > Jak Se Podívat Na Fotky V Icloudu?

Jak se podívat na Fotky v iCloudu?

Používání Fotek na iCloudu

  1. Otevřete aplikaci Fotky.
  2. Klepnutím na panel Knihovna zobrazíte své fotografie.
  3. Klepnutím na panel Alba zobrazíte Moje alba, Sdílená alba, Lidi a místa, Typy médií a Další alba. Taky si můžete přečíst víc o sdílení obsahu s ostatními.

Přečtěte si více

Kde najdu zalohu na iCloud?

Zobrazení a správa záloh na iCloudu na iPhonu, iPadu a iPodu touch. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště > Zálohy. Můžete vidět zařízení, která mají Zálohu na iCloudu zapnutou. Co znamená na iPhonu v Ulozisti jine? Kategorie úložiště iPhonu

Kategorie Jiné je velká a rozmanitá: zahrnuje systémové soubory, mezipaměť (cache), hlasy Siri (pokud jste si stáhli další hlasy), log soubory, aktualizace a mnoho jiných souborů. Za nadrozměrnou kategorii Jiné může častokrát streamování hudby a videa.

Co je zaloha na iCloud?

Mezi hlavní výhody zálohování na iCloudu patří především "samostatnost". V zásadě totiž nemusíte na nic myslet, nic nastavovat, stačí jenom dodržovat základní pravidlo. Tím je připojení ke stabilní Wi-Fi a naše rada pak mít telefon na nabíječce. Když to vezmeme v úvahu, jak se podívat na icloud? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Klepněte na Fotky a zapněte Fotky na iCloudu.

Jak vypnout ukladani fotek na iCloud?

Připravte se vypnout Fotky na iCloudu

Chcete -li začít, otevřete na svém iPhonu nebo iPadu aplikaci „Nastavení“. Poté přejděte do sekce „Fotografie“. Než tuto funkci vypnete, promluvme si o tom, co se stane s vašimi fotografiemi a videi poté, co ji vypnete.
A další otázka, jak stáhnout zalohu z icloudu? Obnovení zařízení ze zálohy na iCloudu

  1. Zapněte zařízení.
  2. Postupujte podle pokynů na obrazovce, dokud se nedostanete na obrazovku Aplikace a data.
  3. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID.
  4. Vyberte zálohu.
  5. Až k tomu budete vyzváni, přihlaste se svým Apple ID a obnovte aplikace a nákupy.

Kam zálohovat iPhone?

Záloha má ale přidanou hodnotu i v tom, že při výměně zařízení můžete z jeho zálohy svá data přenést do nového iOS zařízení. V zásadě máte dvě možnosti, kam svá data uschováte. Jedna je na iCloud, druhá do počítače skrze aplikaci iTunes. Využívat ale můžete klidně obě, pokud potřebujete více alternativních záloh. Jak obnovit iPhone že zálohy na iCloudu? Přejděte do sekce Nastavení > Obecné > Obnovit a zvolte možnost Smazat data a nastavení. Na obrazovce Aplikace a data zvolte možnost Obnovit ze zálohy iCloud a přihlaste se svým Apple ID. Zobrazí se vám možnost Vybrat zálohu, vyberte nejnovější dostupnou zálohu dat v iCloudu.

Tak co znamená v ulozisti jine?

To "jiné" jsou právě data, která nebylo možné zařadit do těch předchozích kategorii. Typicky to bývá například mapa pro offline navigaci.

By Nelia Waugaman

Jak zjistit volné místo na disku? :: Jak zjistit poškozený disk?
Užitečné odkazy