Domovská stránka > J > Jak Najít Informace O Osobě?

Jak najít informace o osobě?

Nejjednodušším způsobem, jak si někoho prověřit, je zadat jeho jméno do Googlu, Facebooku nebo jiné sociální sítě, což vám obvykle poskytne základní informace o dané osobě. Pomocí stránky LinkedIn pak můžete dohledat také to, kde pracuje a jaké má pracovní zkušenosti.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, kde zjistit dluhy zdarma?

Žádná veřejně dostupná databáze exekucí a dlužníků v exekuci, ve které by se dalo vyhledávat zdarma, neexistuje. Vyhledávání v oficiálním registru exekucí CEE je zpoplatněno. Aktuálně, tedy v roce 2021 je v exekuci cca 800 tisíc lidí. A více než polovina z nich má 4 a více exekucí. Jak zjistit na koho je exekuce? online na webu www.ceecr.cz. osobně v sídle Exekutorské komory ČR.

Jak zjistit všechny své dluhy?

Je důležité kontrolovat své finanční závazky pravidelně a tyto údaje můžete zjistit u těch, kterým dlužíte. Nejvíce informací pohromadě získáte formou výpisů z úvěrových registrů na portále www.kolikmam.cz, jednoduše on-line. Po registraci také zjistíte, jestli jsou na vás vedeny nějaké exekuce. Jak hledat osoby? Vyhledávače osob - Spolužáci

První místo pro hledání starých přátel najdete na stránce spolužáci.cz. Na Spolužácích najdete každého člověka, který kdy chodil do školy a jehož kamarádi si na něj vzpoměli.

Jak vystopovat cloveka?

Přejděte na adresu www.trackapartner.com. V rozbalovací nabídce vyberte stát - připojujete-li se z Česka, měla by se Česká republika vybrat automaticky. Pokračujte zadáním předvolby (+420) a telefonního čísla mobilního telefonu, který chcete lokalizovat. Jak zjistit dluhy na poště? Výpis exekucí na pobočkách České pošty. Česká pošta na vybraných pobočkách poskytuje službu Výpis z Centrální evidence exekucí. K získání výpisu je nutné navštívit pouze přepážku disponující přístupem na CzechPOINT a dále zaplatit poplatek dle aktuálního ceníku.

Pokud jde o to, jak zjistit dluh na zdravotním pojištění?

Stačí přijít na některou z poboček VZP a toto vyúčtování (k danému dni) dostanete na počkání, samozřejmě bezplatně. Nebudete ani muset nic vyplňovat, jen předložíte svůj občanský průkaz. Z vyúčtování pojistného na veřejné zdravotní pojištění zjistíte případné nedoplatky ve vztahu k VZP. A další otázka, jak zjistit jestli dlužím na sociálním pojištění? Jak zjistit dluh na sociálním pojištění – zaměstnanec

Může se obrátit buď na některou pobočku ČSSZ (resp. tedy OSSZ, Okresní správu sociálního zabezpečení v místě svého trvalého bydliště) a tam požádat o příslušný výpis. Případně je toto možné vyřídit přes internet.

Jak zjistit kdo je v insolvenci?

Stačí nahlédnout do insolvenčního rejstříku. Insolvenční rejstřík je veřejně dostupný registr, v němž jsou vedeny údaje o všech osobách v úpadku (tzv. úpadcích) a insolvenčních řízeních vedených proti nim. Jsou v něm vedeny i záznamy o všech ukončených insolvenčních řízeních po dobu 5 let od jejich ukončení.

By Hieronymus

Jak zjistit manželovy dluhy? :: Jak otestovat výkon grafické karty?
Užitečné odkazy