Domovská stránka > J > Jak Smazat Informace O Fotografií?

Jak smazat informace o fotografií?

Odstranění metadat ve Windows

Pokud kliknete pravým tlačítkem myši na soubor, vyberete možnost Vlastnosti a následně se přepnete na kartu Podrobnosti, dostanete informace o uložených metadatech jako na dlani. V případě, že je budete chtít odebrat, stačí využít odkaz zcela dole – Odebrat vlastnosti a osobní informace.

Přečtěte si více

Tak jak změnit metadata?

Úpravy nebo přidávání metadat dokumentu

  1. Zvolte Soubor > Vlastnosti, klikněte na záložku Popis a pak klikněte na Další metadata.
  2. Ze seznamu na levé straně vyberte Další možnosti.
  3. Chcete-li metadata upravit, proveďte libovolné z následujících úkonů, a pak klikněte na OK.
Jak mazat ve Photoshopu? Z panelu nástrojů ve Photoshopu vyberte nástroj Mazání pozadí. Může být skrytý pod nástrojem Guma. Pokud ano, stačí kliknout pravým tlačítkem myši na nástroj Guma a z nabídky vybrat nástroj pro mazání pozadí.

Také, jak ve photoshopu odstranit objekty?

Lasem vyberete nežádoucí objekt, stisknete Shift + F5 (nebo-li Úpravy - Vyplnit) a zvolíte možnost "Podle obsahu". Výsledky jsou někdy překvapivě dobré, u složitějšího pozadí ale budete muset na výsledku ještě pár minut pracovat pixel po pixelu. Přesto se nepochybně jedná o nástroj, který pomůže laikům i profíkům. Pokud jde o to, jak ve photoshopu smazat vodoznak? Otevřete obrázek a vyhledejte nástroj klonování zástrčky

První věc, kterou uděláme, je otevřete fotografii ve Photoshopu S vodoznakem víte, že jej můžete otevřít pouhým přetažením. Dále na panelu nástrojů vyhledejte klonovou zástrčku (na obrázku výše ji máte označenou).

Jak vytvořit vodoznak na fotografii?

Přejděte na fotku, ke které chcete přidat vodoznak, klikněte na fotku a potom klikněte na Vložit. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na WordArt a potom klikněte na styl textu, který chcete použít pro vodoznak. Vyberte vodoznak a přetáhněte ho na požadovanou pozici. Jak vložit obrázek jako vodoznak? Vyberte obrázek, který chcete, a vyberte Vložit.

  1. Na kartě Layout (Rozložení) klikněte v části Page Background (Pozadí stránky) na Watermark (Vodoznak).
  2. Vyberte Picture (Obrázek).
  3. Zvolte Select Picture (Vybrat obrázek) a přejděte k obrázku, který chcete použít jako vodoznak.
  4. Zvolte Insert (Vložit). Poznámky:

Jak uložit vodoznak?

Přesuňte kurzor nad vodoznak, dokud se na kurzoru zobrazí čtyřsměřá šipka, a pak ho kliknutím vyberte. Na kartě Rozložení stránky ve skupině Pozadí stránky zvolte Vodoznak. Vyberte Uložit výběr do galerie vodoznaků. Lidé se také ptají, jak se zbavit vodoznaku word? V takovém případě je třeba vodoznak odebrat jinak:

  1. Poklepejte v horní části stránky dokumentu Word.
  2. Poté se otevře oblast „Záhlaví“..
  3. Přesuňte kurzor myši na obrázek vodoznaku a vyberte substrát (substrát je zvýrazněn tečkami podél okraje obrázku).
  4. Stiskněte klávesu "Smazat" (Del).

Jak odstranit vodoznak z Tiktoku?

Protože tento vodoznak mění polohu během přehrávání zleva doprava, nelze jej odstranit jednoduchým oříznutím obrázku. Pokud TikTok zjevně nenabízí žádný nástroj k vymazání tohoto loga, ale existují řešení třetích stran, snadno ovladatelná, pro obnovu videí bez vodoznaku, a dokonce bez předchozího povolení.

By Ming Berklin

Jak vymazat vše z počítače? :: Jak odstranit text z obrazku?
Užitečné odkazy