Domovská stránka > J > Jak Zjistit Informace O Svém Pc?

Jak zjistit informace o svém PC?

Otevřete nabídku Start. Zadejte na klávesnici, popřípadě vyhledejte položku Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyhledejte odkaz Systém a zabezpečení a klepněte na něj. Po zobrazení stejnojmenného okna vyhledejte a následně klepněte na odkaz Systém nebo na odkaz Zobrazit velikost paměti RAM a rychlost procesoru.

Přečtěte si více

Podle toho, jak zjistit jaký mám počítač?

Klikněte na tlačítko Start a do pole pro vyhledávání zadejte Systémové informace. V seznamu výsledků vyhledávání klikněte v části Programy na položku Systémové informace, tím zobrazíte okno Systémové informace. V části Systém hledejte text Model:. Jak zjistím co mám za procesor? Stisknutím kombinace kláves CTRL + SHIFT + ESC otevřete Správce úloh. Vyberte kartu výkon a podívejte se, kolik jader a logických procesorů váš počítač používá.

Jak zjistit co mám v notebooku?

První možný způsob zjištění z jakých komponent se počítač skládá (Z čeho se skládá stolní počítač, Z čeho se skládá notebook) je vizuální prohlédnutí zařízení. U notebooků a značkových PC sestav hledáme hlavní štítek s popisem. Po nalezení hlavního štítku si můžeme informace o PC také vyhledat na internetu. Jak zjistit motherboard v PC? Stačí stisknout kombinaci [Windows] + [R] a zadat příkaz »cmd«. Otevře se okno příkazového řádku systému Windows. Do příkazového řádku zadejte příkaz »wmic baseboard get product, manufacturer, version, serialnumber« a stiskněte klávesu [Enter].

Tak jak zjistím informace o grafické kartě?

Start → spustit → dxdiag → zobrazení → název grafické karty

Otevřete hlavní nabídku start a do vyhledávacího pole napište správce zařízení. Poté klikněte na šipku u řádku Grafické adaptéry a název vaší grafické karty je na světě.
Pokud jde o to, jak zjistit typ počítače hp? Vyhledejte číslo produktu počítače pomocí nástroje HP Support Assistant

  1. V systému Windows vyhledejte a otevřete nástroj HP Support Assistant nebo klikněte na ikonu aplikace v panelu nástrojů.
  2. Na kartě Moje zařízení vyhledejte svůj počítač a zkontrolujte název produktu, číslo produktu a sériové číslo.

Jak se jmenuje můj PC?

Jak najít název počítače ve Windows 10

  1. Otevřete Ovládací panely.
  2. Klikněte na Systém a zabezpečení > Systém. Na stránce Základní informace o počítači uvidíte v části Nastavení názvu počítače, domény a pracovní skupiny položku Úplný název počítače.
Můžete se také zeptat, jak zjistit rychlost procesoru? Stáhněte a nainstalujte si CPU-Z.

Jde o zdarma dostupný nástroj, který sleduje komponenty v počítači. Je navržen přímo pro příznivce přetaktování a zobrazuje skutečnou rychlost, kterou procesor běží. Stáhnout si jej můžete z cpuid.com/softwares/cpu-z.html .

Jak zjistit co mám v počítači za komponenty?

Jinak stačí zmáčknout kombinaci kláves Windows+Pause Break. Tak zjistíš název procesoru a paměť. Nebo dej START - Spustit- napiš DXdiag a na první stránce máš taky psán Procesor a paměť. Po kliknutí na stránku druhou čili zobrazení máš pod položkou Název a Tip čipu údaje o grafické kartě.

By Stephine Willhelm

Jak zjistit RAM v PC Windows 10? :: Co určuje výkon procesoru?
Užitečné odkazy