Domovská stránka > J > Jak Zjistit Manželovy Dluhy?

Jak zjistit manželovy dluhy?

Patří sem hlavně Centrální evidence exekucí (CEE, centrální registr exekucí). Dále pak veřejný a insolvenční rejstřík. Také běžné registry jako je bankovní a nebankovní registr klientských informací nebo třeba registr SOLUS. Do některých registrů je možné nahlížet i zdarma, jiné jsou zpoplatněny.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak zjistit kde mám pujcky?

Data o půjčkách – i řádně splácených – evidují také Bankovní registr klientských informací (BRKI) a Nebankovní registr klientských informací (NRKI). Na stav svých dluhů se lidé můžou poptat u obou rejstříků přes jednu webovou stránku www.kolikmam.cz. Můžete se také zeptat, kde zjistit dluh za popelnice? Jakmile máte podezření, že někde opravdu dlužíte, vyplatí se za výpis zaplatit. Bankovní registr klientských informací: Ten využívají banky samotné k ověřování svých klientů. Najdete v něm výpis z registrů, což je komplexní přehled o vašich závazcích (závazky=dluhy).

Jak najít osobu podle rodného čísla?

Rodné číslo – zapište rodné číslo ve formátu rrmmddnnnn (bez jakýchkoliv nenumerických znaků). Stiskněte tlačítko Vyhledat osobu. Pokud by bylo nalezeno v ROB více osob se stejným rodným číslem, formulář si vyžádá zadání místa narození nebo adresy trvalého pobytu osoby. Jak zjistit jestli je někdo mrtvý? A je možné předem zjistit, zda příbuzný ještě žije? Ano, to se dá zjistit z informačního systému evidence obyvatel. Informaci je zde možné získat o osobě blízké (otec, matka, prarodiče, sourozenec, dítě, vnuk, manžel nebo partner).

Pokud jde o to, jak najít lidi podle fotky?

Vyhledání fotek lidí a zvířat a přidání jmen

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Hledat.
  4. Zobrazí se řada obličejů. Klepnutím na některý z nich zobrazíte fotky, na nichž tento člověk je. Pokud chcete vidět další obličeje, klepněte na Zobrazit vše.
Jak vyhledat polohu čísla? Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

Jak zjistit polohu pritelkyne?

MobiGPS. Jedná se o mobilní aplikace, podle které může zjistit svou polohu. Tuto polohu ale můžete pomocí GPS odeslat někomu jinému, kdo zná IMEI vašeho telefonu a má přístup k internetu. Jak zjistit polohu mobilu podle čísla? Vyhledání telefonu podle čísla je možné pouze přes operátora

Sledování telefonu je totiž ve spoustě států, včetně Česka, nelegální. Nejenže tak neexistují žádné stránky nebo aplikace, které by vám vyhledání telefonu podle čísla umožnily, ale není to ani v moci Policie České republiky.

Podle toho, jak zjistit dluh na zdravotním pojištění vozp?

Případný dluh na pojistném či penále lze na portálu rovnou uhradit přes platební bránu. Přes portál mohou osoby samostatně výdělečně činné vyplnit a odeslat formulář „Přehled OSVČ“.

By Gottuard Oby

Co všechno obsahuje QR kód? :: Jak najít informace o osobě?
Užitečné odkazy