Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Vsechny Fotky Z Icloudu?

Jak stáhnout vsechny fotky z iCloudu?

Totiž: aby iTunes vůbec vaše fotky viděly, je třeba zvládnout magii nastavení celého iCloudu – každopádně zkuste vypnout a zapnout v iPhonu nastavení šoupátko “Fotky na ICloudu” a zároveň si hrát s nastavením Optimalizovat úložiště iPhonu a Stáhnout a nechat původní fotky (viz též dál).

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak prenest fotky na icloud?

Přesuňte se do Nastavení –> [vaše jméno] -> iCloud -> Fotky. A další otázka, jak stáhnout fotky z icloud do počítače? Jestli si chcete upravenou verzi uložit i na PC, můžete si z webu iCloud.com stáhnout jednotlivé fotky a videa, případně stáhnout všechny z konkrétního roku. V oznamovací oblasti Windows klikněte na ikonu iCloudu. Klikněte na Stáhnout fotografie. Vyberte fotky nebo videa, které chcete stáhnout, a klikněte na Stáhnout.

A další otázka, jak stáhnout z icloudu?

Chcete-li stáhnout soubor z iCloud Drivu, buď soubor otevřete, nebo klikněte na tlačítko Stáhnout vedle jeho názvu. Když stáhnete složku, stáhne se také vše v této složce. Jak presunout Fotky z iCloudu? Jak požádat o přenesení položek z iCloudu do Fotek Google: Na stránce privacy.apple.com se přihlaste pomocí svého ID Apple. Zvolte možnost Přesun kopie vašich dat.

Také, jak vybrat vsechny fotky v iphonu?

Otevřete Fotky. Na kartě Knihovna klepněte na Všechny fotky a pak na Vybrat. Několik fotek najednou vyberete tak, že na ně klepnete, nebo přes všechny přejedete prstem. Jak zrusit ukladani fotek na iCloud? Pokud Fotky na iCloudu chcete vypnout všude, postupujte takhle: Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště > Fotky a klepněte na Vypnout a smazat.

Tak jak prohlizet icloud?

Jak zkontrolovat, kolik máte místa na iCloudu

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud > Spravovat úložiště.
  3. Po klepnutí na Změnit tarif úložiště můžete provádět změny.
Jak vypnout knihovnu fotografií na iCloudu? Krok 1: Otevřete Systémové preference v Apple menu. Krok 2: Klikněte na panel iCloud a poté na Spravovat v pravém dolním rohu. Krok 3: Vyberte Knihovnu fotografií a klikněte na Zakázat a smazat.

Jak Pretahnout fotky z Apple do PC?

Nejprve připojte svůj iPhone k počítači pomocí USB kabelu, který může přenášet soubory.

  1. Zapněte telefon a odemkněte ho. Počítač zařízení nenajde, pokud je zamčené.
  2. Na počítači vyberte tlačítko Start a pak výběrem položky Fotky otevřete aplikaci Fotky.
  3. Vyberte Importovat > Ze zařízení USB a pak postupujte podle pokynů.

By Basia

Jak vybrat informační systém? :: Jak pridat zvuk k videu?
Užitečné odkazy