Domovská stránka > J > Jak Zjistit Informace O Webových Stránkách?

Jak zjistit informace o webových stránkách?

Informace o doméně

Jiný způsob, jak ověřit ID Google Analytics, je otevřít html zdroj stránky kliknutím pravým tlačítkem myši kdekoliv na stránce. Poté v kontextovém menu vyberte „Zobrazit zdrojový kód“ nebo „Zobrazit zdrojový kód stránky“ (v závislosti na vašem prohlížeči).

Přečtěte si více

Jak funguje webová stránka?

Na pevném disku jednoho počítače jsou uloženy dokumenty (hypertextové dokumenty) a odtud se po síti načítají do prohlížeče čtenáře, který je chce zobrazit. Zobrazí je zadáním jejich URL adresy a prohlížeč je potom vykreslí jak je mu nadiktováno pomocí HTML značek ukrytých v hypertextovém dokumentu. Můžete se také zeptat, kolik je na světě webových stránek? Webové stránky lze pořídit již za pár tisícovek nebo i za vyšší stovky tisíc až miliony. Kolik stojí webové stránky, je hlavně otázkou náročnosti projektu. Orientačně se cena pohybuje v rozmezí 20 000 kč – 80 000 Kč. Velmi ale záleží na cenové kategorii a kvalitě, kterou požadujete.

Kdy se poprvé objevily WWW stránky?

srpen 1989) Tim Berners-Lee dnes vede World Wide Web Consortium (které sám založil), jehož členové společně s veřejností vyvíjejí webové standardy. Kdo vymyslel web? World Wide Web/Vynálezci

Jak dlouho je internet v ČR?

února 1992

256 Fakulty elektrotechnické ČVUT účastnili i zástupci americké NSF. Otec internetu Vint Cerf blahopřeje Česku k výročí: Stalo se tak 13. února roku 1992 a právě tento den můžeme považovat za formální datum připojení Československa k internetu, byť ve skutečnosti jsme byli online už o něco dříve.
Jak fungují webové aplikace? Jak funguje webová aplikace

Statická webová stránka se nemění, když o ni návštěvník webového místa požádá: webový server odešle stránku webovému prohlížeči, který o ni požádal, beze změny. Naproti tomu dynamickou webovou stránku server modifikuje před odesláním prohlížeči, který o ni požádal.

Jak funguje webová aplikace?

Webová aplikace funguje jako webové stránky. Je poskytovaná přímo ze serveru přes internet, není tedy nutné, ukládat ji do paměti zařízení. Obvykle funguje pro více platforem a její výhodou je právě schopnost pracovat bez ohledu na operační systém koncového uživatele. Lidé se také ptají, co to je desktopová aplikace? Desktopová aplikace je klasický program, který je nutné nainstalovat na harddisk počítače. Jedná se tedy o tu nejtypičtější formu softwaru, se kterou se už pravděpodobně každý alespoň jednou v životě setkal. K vývoji desktopových aplikací se používají vyšší programovací jazyky, kam patří například C#.

Pokud jde o to, jaké nebezpečí hrozí na internetu?

Může pak dojít např. k vykradení bytu, únosu, pohlavnímu zneužití nebo těžkému ublížení na zdraví nikdy nereagovalo na obtěžující a neslušné zprávy a výzvy, zaslání svých fotografií apod.

By Raychel Vogelzang

Kde je optický internet? :: Co musí obsahovat webové stránky obce?
Užitečné odkazy