Domovská stránka > J > Jak Dlouho Vydrzi Iphone Ve Vode?

Jak dlouho vydrzi iPhone ve vode?

iPhone 11 Pro a 11 Pro Max mají hodnocení voděodolnosti IP68 podle normy IEC 60529 a Apple u nich udává, že zvládnou maximální 4m hloubku po dobu 30 minut. iPhone 11, iPhone XS a XS Max mají hodnocení voděodolnosti IP68 podle normy IEC 60529, maximální hloubka je zde 2 m po dobu 30 minut.

Přečtěte si více

Jak vyčistit Horni reproduktor iPhone?

Kromě párátka je možné využít také jemný zubní kartáček, kterým je možné „vytáhnout“ špínu, jež se nachází hluboko v otvoru pro reproduktor. Při použití kartáčku můžete o něco více zatlačit, navíc k tomu jej můžete namočit do isopropylalkoholu (IPA), díky kterému se špína uvolní jednodušeji. Jak vyčistit náušníky? Navlhčete papírový ručník nebo čistý hadr třecím alkoholem. Vyčistěte celý povrch náušníků a zbytek sluchátek. Navlhčete vatový tampon nebo vatový tampon alkoholem a vyčistěte každé zákoutí. Udělejte to na ušní šálky (v oblastech, jako jsou záhyby látky) a hlavní náhlavní soupravě.

Jak vyčistit sluchátko u mobilu?

Kromě vatových tyčinek můžete k šetrnému vyčištění reproduktoru a mikrofonu použít i obyčejný či jednosvazkový zubní kartáček s jemnými štětinami. Výborně funguje také lepicí páska nebo speciální plastelína, určená k čištění klávesnic. Jak se nejlepe starat o iPhone? Důležité je se vyhýbat extrémním teplotám, ve který váš iPhone provozujete, ale i jen necháte odložený. Optimálním rozmezím jsou teploty 16 až 22 °C. Teploty nad 35 °C pak už mohou výrazně ovlivňovat snížení kapacity baterie. Chladnější teploty také mohou ovlivnit baterii, ale jen dočasně.

Podle toho, jak vycistit iphone 11?

Jak vyčistit iPhone: 5 skvělých aplikací, díky kterým vyčistíte...

  1. Boost Cleaner.
  2. Smart Cleaner.
  3. Gemini Photos.
  4. Cleaner for iPhone.
  5. Cleaner: Master Phone Clean Up.
Jak opravit USB C? More videos on YouTube

Nejbezpečnější bude použít nějaký nevodivý materiál, třeba dřevěné párátko. Zacházejte s tím však opatrně a rozhodně upozorňuji, že tento postup je na vlastní nebezpečí. Dávejte pozor, ať si neponičíte kontakty vprostřed konektoru. Špínu totiž musíte vyškrábat.

Jak zapojit USB C?

Pomocí konektoru USB-C s rozhraním USB 3.2 Gen2 můžete napájet celou řadu zařízení včetně notebooku nebo monitoru. Podporuje totiž přenos silnějšího napájecího proudu (20 V, 5 A namísto 5 V a 0,9 A). Kromě toho se lze jediným kabelem připojit ke zdroji dat i energie. Jak vyčistit disk C? Odstranění dočasných souborů:

  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte vyčištění disku a v seznamu výsledků pak vyberte Vyčištění disku.
  2. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a pak vyberte OK.
  3. V části Soubory, které budou odstraněny vyberte typy souborů, které chcete odstranit.
  4. Vyberte OK.

Co delat kdyz nefunguje Jack?

Oprava kabelu

Nejprve je potřeba odhalit místo, kde došlo k přerušení. To uděláte tak, že kabel ohnete přes prst a prstem pomalu pohybujete dolů směrem ke konektoru. Pokud se ozve zapraskání nebo jiný divný zvuk, místo jste odhalili. Pokud je problém poblíž konektoru, postupujte k odstavci Rozbitý konektor.

By LeeAnn Accornero

Jak vycistit Nabijeci Port iPhone? :: Jak vyčistit konektor na nabíjení?
Užitečné odkazy