Domovská stránka > J > Jak Dlouho Vydrží Baterie Iphone?

Jak dlouho vydrží baterie iPhone?

Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů. Většinou se setkáváme s výdrží mezi 500 až 1 000 cykly. 500 cyklů odpovídá cca 2 letem provozu a 10-20 % kondice baterie.

Přečtěte si více

Jak často nabíjet iPhone?

Pokud budete o baterii svého iPhonu správně pečovat, vydrží vám možná i déle, než tvrdí výrobce. Apple uvádí výdrž baterie u každého zařízení na 1 000 nabíjecích cyklů. Jeden cyklus znamená vybití ze 100 % na 0 %. Životnost baterie ale samozřejmě závisí i na její kapacitě. Pokud jde o to, jak dlouho vám vydržel iphone? Společnost v dokumentu uvedla: „Studie předpokládá, že uživatel má zařízení s OS X nebo tvOS (tj. iMac, MacBook nebo Apple TV) zhruba čtyři roky. Zařízení se systémem iOS nebo watchOS (tj. iPhone, iPad, iPod nebo Apple Watch) má uživatel průměrně tři roky, což je odhadovaná životnost zařízení.

Také, jak dlouho vydrží baterie iphone se 2020?

Výsledky si můžete prohlédnout v tabulce níže, kterou připravil 9to5mac.com. Ze srovnání si můžeme všimnout, že nová generace kompaktního iPhonu SE je na tom stejně jako předchůdce a dle výrobce zvládne přehrávat video po dobu 13 hodin. Jak dlouho vydrží baterie iPhone 13 pro max? Opravdovými šampiony jsou nové modely Pro, přičemž největší Pro Max zvládá s přehledem i 10 hodin průměrného používání neboli screen-on time.

Co ničí baterii iPhone?

Ať už je teplota nižší nebo vyšší než doporučená teplota od Applu, dochází k fyzickému poškození baterie a toto poškození je nevratné. Samozřejmě záleží na tom jaké teplotě telefon vystavíte a na jak dlouhou dobu. Pokud však chcete mít 100% jistotu, že baterii neubližujete, nevystavujte ji extrémním teplotám. Kolik stojí vymena baterie v iPhonu? Cena výměny baterie se liší podle modelu vašeho telefonu. Momentálně platí zvýhodněná cena výměny baterie u modelů iPhone 5S, iPhone SE, iphone 6, iPhone 6S, iPhone 7 a iPhone 8 (včetně verzí Plus) stojí včetně práce 1290,- s DPH. Novější verze (X, XS, XR, 11, 11 Pro, verze Max) poté stojí 2590,- s DPH.

Jak se nejlepe starat o baterii iPhone?

Jak se starat o baterii v iPhonu, nebo MacBooku?

  1. NEPOUŽÍVEJTE IPHONE MIMO ROZMEZÍ 0 - 35 STUPŇŮ
  2. NENABÍJEJTE BATERII V IPHONU S OCHRANNÝM KRYTEM.
  3. POUŽÍVEJTE KVALITNÍ NABÍJECÍ KABELY A ADAPTÉRY.
  4. AKTUALIZUJTE OPERAČNÍ SYSTÉM.
  5. NIKDY NEVYBÍJEJTE BATERII V IPHONU POD 20%
  6. NEBOJTE SE NABÍJET IPHONE ADAPTÉREM OD IPADU.
Kdy nabíjet iPhone? Využívejte Optimalizované nabíjení

Tento režim funguje ideálně například v noci, kdy jdete spát třeba v 22:00 a baterie se za první dvě hodiny spánku nabije na 80% a protože telefon ví, že obvykle vstáváte v 6:00, začne se zbývajících 20% dobíjet tak, aby byla baterie plně dobita těsně předtím, než vstáváte.

Pokud jde o to, kdy nabít iphone?

Optimálním způsobem je částečné vybití. Když udržujete nabití baterie mezi 30 a 80 %, zvyšujete její životnost. V ideálním případě začnete telefon nabíjet, když dosáhne přibližně 30 %, tedy dříve, než vás požádá o přechod do režimu nízké spotřeby. Odpojte jej při nabití na 80 až 90 %.

By Sig Spease

Kdy končí síť 3G? :: Kdy se poprvé objevil Internet?
Užitečné odkazy