Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Konektor Na Nabíjení?

Jak vyčistit konektor na nabíjení?

Vsuňte jehlu očkem napřed do otvoru konektoru a snažte se ze dna vyškrábnout usazený prach. Tahem jehly ho vytáhněte z konektoru ven. Po chvíli zjistíte, že dostáváte ven značně velké množství prachu. Pokračujte, dokud v prostoru konektoru budou nečistoty.

Přečtěte si více

Jak dostat vodu z konektoru iPhone?

tekutině z konektoru můžete pomoci podržením přístroje konektorem dolů a mírným poklepáváním dlaní. Nikdy do konektoru nic nevsunujte (tyčinky do uší, ubrousky apod.) přístroj nechejte na suchém místě a nechte samovolně vyschnout. Můžete jej umístit konektorem před chladný ventilátor. Jak vyčistit sluchátko iPhone? Jemný kartáček

K vyčištění reproduktorů iPhonů byste měli využít především co možná nejjemnější a čistý kartáček na zuby. Ten můžete maximálně lehce namočit do isopropylalkoholu, rozhodně ho ale přímo nevlévejte do otvorů reproduktorů.

Jak vyčistit iPhone od prachu?

Použijte měkký, navlhčený hadřík, který nezanechává chloupky. Dávejte pozor, aby se do otvorů nedostala vlhkost. K čištění iPhonu nepoužívejte čisticí prostředky na okna a do domácnosti, stlačený vzduch, aerosolové spreje, rozpouštědla, čpavek, abrazivní prostředky ani čističe obsahující peroxid vodíku. Jak vycistit port? Nestrkejte do portu ani nic tvrdého, jako jehlu nebo nic kovového, protože byste si velmi snadno mohli své zařízení poškodit. Nejjednodušším řešením pro vyčistění Lightning portu je párátko a tím opatrně odstranit veškeré nečistoty usazené v portu.

Jak vyčistit Jack?

Co se prachu a nečistot týče, ty se rády shromažďují v reproduktorech, mikrofonu, případně nabíjecím a sluchátkovém konektoru. Chcete-li telefon vyčistit opravdu důkladně, tyto jeho části neopomíjejte. Nejlepším způsobem je použít jemný zubní kartáček, kterým otvory očistíte. Jak opravit nabíjecí konektor? Jak opravit poškozený kabel od nabíječky

  1. Najděte místo, kde jsou dráty poškozené.
  2. Důkladně sejměte izolační vrstvu a kolem ní ponechejte asi 2cm okraj.
  3. Opatrně vyřízněte část poškozených drátů.
  4. Dráty z obou stran řezu pečlivě stočte, aby se všechny do jednoho spojily.

Jak odstranit vodu z Lightning konektoru?

iPhone nebo Lightning doplněk jsou vlhké

Držte iPhone Lightning konektorem dolů a klepejte jím lehce o ruku, abyste odstranili přebytečnou tekutinu. Nechte iPhone na suchém místě, kde proudí vzduch. Počkejte nejmíň 30 minut a zkuste ho nabít Lightning kabelem nebo ho připojit k Lightning doplňku.
Můžete se také zeptat, co delat kdyz mám v repraku vodu? V podobných případech může pomoci aplikace Sonic iOS, která je zdarma k dispozici pro iPhone a iPad. Ta vám pomůže jednoduše nastavit tón v jakékoliv frekvenci, která pomůže odstranit zbytkovou vodu z reproduktoru. Pro systém Android lze ke stejnému účelu použít webovou aplikaci Fix My Speakers.

Jak dostat vodu z Repraku?

Sami výrobci často do svých zařízení integrují funkci pro zbavení se vody. Např. u chytrých hodinek Samsungu stačí stisknout tlačítko a začít třepat rukou. Hodinky vydají několik hlasitých tónů, díky nimž se voda snáze uvolní a uživatel třepáním uvolní otvory pro vedení zvuku.

By Derriey Brandal

Jak dlouho vydrzi iPhone ve vode? :: Jak odstranit virus v mobilu?
Užitečné odkazy