Domovská stránka > J > Jak Nahrat Soubor Na Cd?

Jak nahrat soubor na CD?

Zápis dat na CD i DVD probíhá podobně. Po vložení prázdného média do mechaniky si z nabídky Start zvolte možnost Počítač a v otevřeném okně poklepejte na ikonku vypalovací mechaniky. Systém se poté dotáže, jakým způsobem chcete data na vložený disk vypalovat.

Přečtěte si více

Tak jak vypálit mp3 na cd do auta?

Easy Audio CD Burner 3.71

Program vypaluje přímo z mp3 nebo wav souborů, bez nutnosti tyto soubory předem konvertovat. Program podporuje import playlistů z Winampu a Sonique. Easy Audio CD Burner podporuje všechny běžné vypalovačky a velikosti CD.
Jak vypálit datové CD? 3Metoda 3 ze 4:Jak vypálit datové CD na PC

  1. Vložte do mechaniky prázdné CD. Objeví se vám okno a v něm klikněte na možnost „vypálit datový disk“.
  2. Přidejte obsah. Přetáhněte do této složky všechny soubory, které chcete vypálit.
  3. Klikněte na Zavřít vypalování. Tím připravíte CD k použití na jiných počítačích.

Jak vytvořit hudební CD?

Vytvoření hudebního CD z MP3 souborů je díky programu Easy Audio CD Burner záležitostí několika kliknutí myší. Aplikace v reálném čase převádí komprimované soubory na WAV a rovnou je vypaluje na CD. Easy Audio CD Burner má i vestavěný přehrávač a podporuje také ID3 tagy. Jak vypálit video na CD? Na všech počítačích Dell se systémem Windows je nainstalovaný program Windows Media Player. Tento program můžete používat k vypalování nebo kopírování hudby, videa a fotografií na prázdné zapisovatelné disky CD, DVD nebo Blu-ray.

Jak zapsat na disk?

Přejděte na soubory, vyberte je a pak je přetáhněte na ikonu jednotky. Soubory se zobrazí v okně Soubory připravené k zápisu na disk. Pravým tlačítkem myši klikněte na prázdné místo a pak vyberte možnost Vypálit na disk. Na jakou rychlostí vypalovat hudební CD? Za v podstatě nedůležitý lze považovat údaj o rychlosti vypalování na různé typy disků, v případě CD-R je rychlost vypalování nových vypalovaček nejčastěji 48x, u CD-RW 32x, DVD+/-R 16x a DVD+/-RW 4x nebo 6x. Dvouvrstvý zápis DVD-R9 dosahuje rychlosti 4x a zápis na DVD-ROM 16x.

Jaký formát hudby do auta?

Správné označení je Windows PCM, přípona souborů je . wav a parametry jsou vzorkovací kmitočet 44 100 kHz, rozlišení 16 bit, stereo. Soubory musíš vypalovat v režimu Audio CD. Když to vezmeme v úvahu, jaké cd na vypalování hudby? Jaký typ disku mám použít?

  • Chcete-li vytvořit zvukové CD, které bude možné přehrát ve většině stereosystémů, použijte disky s označením CD-R.
  • Chcete-li vytvořit CD s MP3 soubory, které bude možné přehrát v počítači i v přehrávači MP3 CD, použijte disk s označením CD-R.

A další otázka, jak smazat data z cd?

Celé CD můžete samozřejmě také smazat kliknutím pravým tlačítkem myši na příslušnou mechaniku, která představuje vypalovačku, volbou Erase CD-RW.

By Greenlee Daloisio

Jak vypálit CD na USB? :: Jak vypálit Blu ray disk?
Užitečné odkazy