Domovská stránka > J > Jak Nahrát Soubor Do Kindle?

Jak nahrát soubor do Kindle?

V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.

Přečtěte si více

Jak poslat dokument do Kindle?

Použijte oficiální program Amazonu Send to Kindle. Stáhnete jej zdarma zde. Program nainstalujete do počítače a zadáte své přihlašovací údaje do Amazonu. Pak už jen stačí klepnout pravým tlačítkem myši na soubor, který chcete poslat a vybrat možnost Send to Kindle. Když to vezmeme v úvahu, v jakém formátu stahovat knihy do kindle? Podporované formáty a čeština pro čtečky knih

Formáty pro Kindle čtečku: PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, TXT. Pokud narazíte na formát, který není vaší čtečkou Kindle podporován, ve většině případů není problém daný formát online konvertovat do vámi požadovaného (čtečkou podporovaného) formátu.

Jaký formát pro Kindle?

Stačí si vybrat knihu v jednom z podporovaných formátů Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC nativně, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP skrze konverzi. Kindle podporuje zobrazení českých znaků ve všech formátech knih. Jak nahrat EPUB do Kindle? ctecka EPUB nepodporuje. Nicmene nejste nijak vazana na Amazon. Knihy muzete normalne stahovat nebo kupovat v ceskych obchodech. Nebo i stahovat z ulozto.

Jak dát knihu do ctecky?

Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. v počítači, ve správci souborů (např. Průzkumník, Total Commander atp.) Jak funguje Kindle? Amazon ke svým čtečkám poskytuje tzv. kindle email díky kterému si můžete posílat knihy, dokumenty atd. do čtečky přes tento email, dokumenty se vám následně stáhnout automaticky do čtečky Kindle, když čtečku připojíte k bezdrátové síti WiFi.

Jak zjistit email na Kindle?

Nejprve se přihlašte do svého účtu na Amazonu (www.amazon.com). Po přihlášení klikněte na Account & Lists -> Content & Devices (viz obrázek níže). Klikněte na Devices – zobrazí se Vám všechna zaregistrovaná zařízení. Klikněte na konkrétní zařízení a zobrazí se Vám e-mailová adresa zařízení. Podle toho, jak ovládat kindle? Kindle

Kindle

Záruka24 měsíců
Dotykový displej Dotykový displej umožnuje ovládat přímo dotykem bez použití funkčních kláves - Dotykový displejano

Co je to ePub?

EPUB je formát souboru s otevřeným standardem určený pro digitální knihy vyvinutý organizací International Digital Publishing Forum (IDPF).

By Figone

Kde najit URL adresu? :: Jak vložit odkaz na video?
Užitečné odkazy