Domovská stránka > J > Jak Smazat Ostatní V Iphone?

Jak smazat ostatní v iPhone?

Postup je následující:

  1. Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a otevřete sekci Safari.
  3. Zde sjeďte dolů a klepněte na Smazat historii a data stránek.
  4. Nakonec volbu potvrďte klepnutím na Smazat historii a data.

Přečtěte si více

Jak snizit paměť iPhone?

Kontrola využití úložiště přímo na zařízení

  1. Odložit aplikaci, čímž uvolníte místo, které využívá, ale necháte si na zařízení její dokumenty a data.
  2. Smazat aplikaci, čímž ji úplně odstraníte spolu se všemi jejími daty.
  3. U některých aplikací se může dát smazat i jenom část jejich dokumentů nebo dat.
Také, jak si promazat iphone? Po vytvoření zálohy a ujištění se o jejím úspěšném vytvoření iOS zařízení od počítače odpojíme a v iOS pokračujeme do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Opakuji, tato možnost kompletně smaže iOS zařízení a vrátí ho do továrního nastavení.

Jak smazat další systémová data?

Pokud používáte starší verzi systému Android, máte možnost vymazat všechny soubory v mezipaměti jediným kliknutím. Přejdete do Nastavení - Úložiště - Data v mezipaměti - Vymazat mezipaměť a máte hotovo. Jak smazat ostatní? ostatní

Jak odstranit soubory stažené z internetu?

  1. Otevřete aplikaci Stažené.
  2. Přejděte do sekce se staženými soubory.
  3. Dlouhým stiskem označte soubory, které nepotřebujete.
  4. Smažte je tlačítkem Smazat.

Co je jiné v uložišti iPhone?

Kategorie Jiné je velká a rozmanitá: zahrnuje systémové soubory, mezipaměť (cache), hlasy Siri (pokud jste si stáhli další hlasy), log soubory, aktualizace a mnoho jiných souborů. Za nadrozměrnou kategorii Jiné může častokrát streamování hudby a videa. Jak si zvýšit pamět na iPhone? Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště nebo Úložiště na iCloudu. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo na Změnit tarif úložiště. Vyberte tarif a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak se zbavit položky jiné?

To "jiné" jsou právě data, která nebylo možné zařadit do těch předchozích kategorii. Typicky to bývá například mapa pro offline navigaci. Nic o navigaci nebo mapě nevím, ale když už o tom mluvíte, jak se toho teda zbavím? Použijete souborový manager, najdete v telefonu složku, a smažete jí. Když to vezmeme v úvahu, co jsou to systemova data? Kmenová data přesahující daný projekt, která se ukládají do úložiště kmenových dat. Tato kmenová data lze měnit prostřednictvím funkce zpracování kmenových dat.

Jak vymazat soubory jiné na Mac?

Kliknutím na „System Junk“ odeberete soubory „Other“. Kliknutím na „Skenovat“ prohledáte nevyžádanou poštu v systému Mac. Po skenování kliknutím na „Zobrazit“ zobrazíte náhled souborů „Jiné“. Zaškrtněte soubory „Další“, které chcete smazat, a klikněte na „Vyčistit“.

By Decker

Jak nafotit telefon k prodeji? :: Jak napsat dobře Slohovku?
Užitečné odkazy