Domovská stránka > C > Co Je Ostatní V Úložišti?

Co je ostatní v úložišti?

„ostatní“ jsou prostě veškerá data, která nespadají do žádné kategorie, tj. nejedná se o videa, fotky apod. Nejsou v jedné složce, takže je nelze otevřít a podívat se na ně. Může se jednat například o data aplikací, jako jsou mapy navigací, pracovní soubory, soubory her atd.

Přečtěte si více

Co jsou to Systemova data?

Kmenová data přesahující daný projekt, která se ukládají do úložiště kmenových dat. Tato kmenová data lze měnit prostřednictvím funkce zpracování kmenových dat. Jak vycistit Xiaomi? Co pro to musíte udělat? Vstupte do systémového nastavení, otevřete sekci Aplikace, zvolte požadovaný program, kterému chcete „ulevit“, přejděte do sekce Úložiště a klepněte na tlačítko Vymazat mezipaměť.

Jak získat místo v iPhone?

Pro ruční vymazání dat aplikací postupujte následovně:

  1. Přejdeme do nativní aplikace Nastavení
  2. Otevřeme záložku Obecné
  3. Rozklikneme možnost iPhone: Úložiště
  4. Sjedeme níže, kde se nachází seznam aplikací
  5. Vybereme si aplikaci, u které chceme smazat data.
  6. Klikneme na tlačítko Odložit aplikaci.
A další otázka, jakou zvolit paměť iphone? Pokud stahujete pouze hudbu nebo fotografie, mohlo by vám 128 GB bez problému dostačovat. V případě, že do zařízení pravidelně ukládáte i filmy nebo videa, budete muset sáhnout po nejdražší 256 GB variantě.

Jak zrychlit iPhone 11 pro?

Existuje však možnost, pomocí které lze veškeré animace a efekty vypnout, čímž iPhonu ulevíte a zrychlíte načítání. Stačí přejít do Nastavení -> Zpřístupnění -> Pohyb, kde aktivujte Omezit pohyb, a poté také Preferovat prolínání. Jak zrychlit iPhone 11? Vypnutí průhledných prvků

Dobrou zprávou je, že můžete průhlednost v rámci iOS deaktivovat, tudíž se namísto ní na pozadí zobrazí neprůhledná barva, čímž hardwaru můžete pomoci. Pro vypnutí průhlednosti přejděte do Nastavení → Zpřístupnění → Displej a velikost textu, kde zapněte možnost Snížení průhlednosti.

Tak jak zmenšit velikost systému iphone?

Nyní se stačí podívat do Nastavení -> Obecné -> Úložiště: iPhone (iPad) a sjet úplně dolů, kde se nachází položka Systém. Ve většině případů se Systém rekalkuluje a sníží svou velikost o řádově jednotky až desítky gigabajtů. Tak jak optimalizovat uloziste iphone? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud.
  2. Klepněte na Fotky.
  3. Vyberte Optimalizovat úložiště [zařízení].

Jak Zalohovat fotky na iPhone?

Do PC můžete fotky importovat po připojení zařízení k počítači například pomocí aplikace Fotky ve Windows:

  1. Ujistěte se, že máte na PC nejnovější verzi iTunes.
  2. Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k PC pomocí USB kabelu.
  3. Pokud k tomu budete vyzváni, odemkněte své iOS nebo iPadOS zařízení pomocí kódu.

By Cavill

Jak odstranit duplicity v Excelu? :: Jak snizit uloziste iPhone?
Užitečné odkazy