Domovská stránka > J > Jak Smazat Iphone?

Jak smazat iPhone?

Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.

Přečtěte si více

Jak prenest data na nový telefon?

Klíčem je záloha

Na telefonu s Androidem stačí jít do nastavení, tam najít kolonku “Google”, zamířit až dolů kde je “Záloha”, a posléze provést zálohu. Na Apple iOS také běžte do nastavení, potom klepněte hned nahoře na vaše Apple ID, dále možnost “iCloud”, “Záloha na iCloud” a rovnou zvolte možnost zálohovat.
Jak prenest soubory z Androidu na Android? Krok 1Nejprve připojte oba telefony Android k počítači pomocí kabelů USB. Krok 2Po připojení obou telefonů k počítači povolte Přenos souborů. Krok 3Vyhledejte a otevřete zdrojové zařízení. Krok 4Procházejte a vyberte všechny soubory Android, které chcete přenést.

Můžete se také zeptat, jak pretahnout kontakty z androidu do iphone?

Ruční přesunutí kontaktů:

  1. Přejděte do aplikace Nastavení v zařízení iOS a vyberte možnost Účty a hesla > Přidat účet.
  2. Zvolte svého poskytovatele e-mailu a na následujících dvou obrazovkách přidejte své uživatelské jméno a heslo.
  3. Na poslední stránce přepněte Kontakty na pozici zapnuto.
  4. Stiskněte tlačítko Uložit.
Jak dat iPhone do továrního nastavení bez hesla? V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků.

Jak sledovat polohu iPhone?

Pokud máte jediné Apple zařízení, tedy iPhone a zrovna jej nemůžete najít, poslouží stejně dobře webové rozhraní služby iCloud.com. Na něj se přihlásíte opět pomocí svého Apple ID a uvidíte také aplikaci Najít iPhone. Také, jak vyhledat jiny iphone? Vyhledejte zařízení na mapě

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta.

Jak zjistit polohu telefonu iPhone?

Vyhledání zařízení v aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com

  1. V aplikaci Najít iPhone na iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt.
  2. Chcete‑li najít další zařízení, klikněte na název aktuálního zařízení ve středu panelu nástrojů a poté vyberte nové zařízení ze seznamu.
Co má iPhone a Android ne? Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.

Co je lepší iPhone nebo Samsung?

Jak si proti sobě stojí nejlepší telefony Samsung a Apple – V nejvyšší třídě nabídne Apple o chlup vyšší výkon a lepší fotoaparát. Samsung naproti tomu sází na stylus v těle, podstatně lepší displej a větší optické přiblížení fotoaparátu.

By Trillbee

Jak poslat e mailem velký soubor? :: Jak převést iPhone na Android?
Užitečné odkazy