Domovská stránka > J > Jak Smazat Zprávy V Messengeru Iphone?

Jak smazat zprávy v Messengeru iPhone?

Smažte konverzaci.

  1. iOS - Přejeďte přes konverzaci, kterou chcete odstranit, zprava doleva. Zobrazí se vám tlačítko "Odstranit". Klikněte na "Odstranit" a vymažte tak konverzaci.
  2. Android - Stiskněte a podržte konverzaci, kterou chcete odstranit. Z nabídky vyberte "Odstranit" a potvrďte, že chcete odebrat konverzaci.

Přečtěte si více

Jak odstranit zprávy na Facebooku?

Jak se dá odstranit konverzace na Facebooku?

  1. Klepněte na .
  2. Otevřete příslušnou konverzaci.
  3. Vpravo nahoře klepněte na .
  4. Sjeďte dolů a klepněte na Odstranit nebo Odstranit vybrané.
  5. Akci potvrďte opětovným klepnutím na Odstranit.
Jak zjistit s kým si nejvíc píše na Facebooku? Klikněte na Přátelé na levé straně profilu a otevřete si seznam všech svých přátel. Tento seznam se možná bude ze začátku zdát náhodný, ale bylo prokázáno, že se řídí algoritmy Facebooku a ukazuje vám nejprve lidi, se kterými jste nejvíce v kontaktu.

Pokud jde o to, jak obnovit smazané fotky z messengeru?

Chcete-li získat smazané fotografie, musíte si vybrat fotografie aplikace, knihovnu fotografií a fotoaparát. Klepněte na Next pokračovat. Nakonec na obrazovce uvidíte všechny smazané fotografie. Vyberte obrázky, které chcete obnovit a klikněte na Recover stáhnout je. Jak stáhnout fotky z Messengeru najednou? Následující postup umožňuje stáhnout z Facebooku všechny fotky a videa najednou, přehledně rozdělené do složek.

  1. Přejděte do nastavení.
  2. Přejděte do sekce „Vaše informace na Facebooku“.
  3. Klikněte na „Stažení vašich informací“.
  4. Vyberte položku „Fotky a videa“.
  5. Zvolte období, formát a kvalitu médií.

Jak poslat fotky v plne kvalite?

se vždy pokazí, jestli ho chcete odeslat v plné kvalitě, použijte sdílení přes nějaký cloud. Nebo na to můžete jít chytřeji a nahrát ho jako soukromé na Vimeo a potom poslat jen odkaz k přehrání a stáhnutí. Oproti cloudovým službám to bude o něco pohodlnější, když si ho pak někdo bude chtít přehrát. Jak vymazat historii vyhledávání na Facebooku? Chcete-li odstranit všechna vyhledávání:

  1. Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na .
  2. Vyberte Nastavení a soukromí a klikněte na Záznamy o aktivitách.
  3. V oddílu Typy aktivity klikněte na Zaznamenané akce a další aktivita.
  4. Klikněte na Historie vyhledávání.
  5. Vpravo nahoře klikněte na Vymazat hledání.

Pokud jde o to, jak vymazat sms v mobilu?

mělo by stačit podržet na zprávě prst a jakmile změní barvu, tak klepnout na ikonu odpadkového koše, která se objeví v horní liště aplikace Zprávy. Jak vymazat odeslanou SMS? Chcete-li odstranit zprávu, klepněte na ni a přidržte ji prstem, dokud se neobjeví ikona koše, jako v našem případě, nebo slovo „Smazat“. Kliknutím na ikonu koše odstraníte zprávu.

Jak smazat SMS zprávy?

Metoda 1: Odstranění jedné textové zprávy v systému Android

Spusťte aplikaci Zprávy, otevřete podproces zprávy obsahující smazanou SMS. Krok 2. Držte nechtěnou textovou zprávu a klepněte na ikonu "Koš" nebo "Smazat". Pokud budete vyzváni, klepněte na tlačítko "Smazat" pro potvrzení.

By Vanessa

Proč mi nejde Windows Hello? :: Jak smazat fotky z Messengeru i druhé osobě?
Užitečné odkazy