Domovská stránka > J > Jak Smazat Zprávy Na Iphone?

Jak smazat zprávy na iphone?

Smazání zprávy nebo konverzace

Smazání jedné zprávy: V konverzaci podržením prstu na bublině se zprávou otevřete nabídku možností. Klepněte na Další . Klepněte na tlačítko Koš a potom klepněte na Smazat zprávu.

Přečtěte si více

Jak smazat SMS ze SIM karty?

Jděte do SMS zpráv, zde zvolte VOLBY - ZPRÁVY SIM a až se vám ukážou zprávy na sim kartě, tak je stačí odmazat a obálka přestane blikat. Pokud by to nezabralo, tak vyndat SIM, vložit do původního starého telefonu, vymazat SMS a pak vložit SIM zpět do nového telefonu. Jak odstranit zprávy z Messengeru? Místo podržení zprávy klikněte na 3 tečky vedle zprávy a vyberte Odstranit. Vyskočí okno a tam vyberete, zda chcete smazat zprávu i druhé osobě, nebo pouze vám.

Jak odstranit fotku z Discordu?

Smažte fotografii, kterou jste poslali do chatu na Discordu

Pokud jste klikli na ikonu tří teček na odeslané fotografii, zobrazí se řada možností, včetně „Smazat zprávu“. Účinně klikněte na tuto možnost. S tímto budete smazal vaši fotku.
Jak poslat pozvánku na Hangouts? Přejděte na Hangouts na adrese hangouts.google.com nebo v Gmailu. Zadejte jméno, telefonní číslo nebo e-mailovou adresu. Pošlete vybranému člověku pozvánku nebo s ním zahajte konverzaci a daný člověk bude přidán mezi vaše kontakty.

Podle toho, jak funguje meet google?

Služba Meet automaticky přepne rozvržení obrazovky ve videokonferenci tak, aby se zobrazoval právě aktuální obsah a aktivní účastníci. Pokud chcete změnit rozvržení, klikněte na ikonu tří teček v dolním rohu okna služby Meet. Kdy skončí Google? Ve zprávě píše, že službu ukončí 1. května 2022. Uživatelé budou moci jednoduše přejít na placenou verzi Google Workspace, kterou si mohou vyzkoušet na dva měsíce zdarma.

Jak vycistit WhatsApp?

Chcete-li položky smazat:

  1. Přejděte do Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Úložiště a data > Správa úložiště.
  3. Klepněte na Mnohokrát přeposláno, Větší než 5 MB nebo si zvolte konkrétní chat.
  4. Poté můžete:
  5. Klepněte na Smazat .
  6. Klepněte na Smazat položku nebo Smazat položky.
Lidé se také ptají, jak obnovit smazané zprávy z whatsapp? Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.

Pokud jde o to, jak přečíst odstraněnou zprávu whatsapp?

Chcete -li si smazanou zprávu WhatsApp přečíst, otevřete oznámení a klepněte na kartu „ZJIŠTĚNO“. Odtud můžete smazanou zprávu přečíst i poté, co ji odstranil odesílatel.

By Sayette

Jak odstranit Linux z notebooku? :: Co je Gmail Hangout?
Užitečné odkazy