Domovská stránka > J > Jak Sestříhat Video Ve Windows?

Jak sestříhat video ve Windows?

Windows

Aplikace Video Editor

  1. Na panelu hledání zadejte editor videa a vyberte Editor videa, abyste aplikaci otevřeli – nebo ji můžete otevřít z nabídky Start .
  2. Vyberte Nový video projekt.
  3. Pojmnte video a vyberte OK.

Přečtěte si více

Jak na úpravu videa?

Nejlepší programy na střih videa

  1. Adobe Premiere Pro.
  2. Pinnacle Studio Ultimate.
  3. Adobe Premiere Elements.
  4. HitFilm Express.
  5. Sony Vegas Pro.
  6. CyberLink PowerDirector.
  7. Corel VideoStudio Ultimate.
  8. Wondershare Filmora.
Jak střihnout video? Chcete-li video sestříhat nebo odstranit jeho část, otevřete editor videa.
  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Obsah.
  3. Klikněte na název nebo miniaturu videa, které chcete upravit.
  4. V levé nabídce vyberte možnost Editor.

Jak oříznout video Windows 10?

Pokud máte Windows 10, můžete videa oříznout

Toho snadno dosáhnete kliknutím pravým tlačítkem myši a vyberte jej v části „Otevřít v“. Jakmile jste uvnitř, uvidíte, jak se video začne automaticky přehrávat.
Když to vezmeme v úvahu, jak editovat video ve windows 10? Pomocí editoru videa v aplikaci Fotky můžete vytvářet videoprezentace, které kombinují fotky a videa s hudbou, pohybem, textem a dalšími možnostmi. Můžete dokonce přidat animované 3D efekty, jako jsou jiskry nebo ohňostroje!

Jak upravit video v MP4?

Wondershare Filmora je další profesionální MP4 editor. MP4 videa můžete importovat zdarma pro editaci. A máte možnost upravovat, stříhat, kombinovat a otáčet videa MP4, odpojovat zvuk z videa MP4 k dalším úpravám, přidávat hudbu na pozadí, přechody a tituly do formátu MP4 a další. Jak otočit video? Z nabídky nahoře zvolte Nástroje a následně Efekty a filtry. Dále vyberte Efekty videa -> Geometrie a zde zaškrtněte políčko Převést (pokud má být otočení videa o 90, 180 nebo 270 stupňů) nebo Otočit, pokud si úhel chcete vybrat (POZOR na oříznutí videa).

Pokud jde o to, jak rozdělit video na snímky?

Krok 1: Běh Windows Movie Maker v počítači najděte horní pás karet a klikněte na Domů > Přidejte videa a fotografie pro import videa. Poté se video rámečky zobrazí v knihovně médií. Krok 2: Vyberte snímek nebo několik snímků, které chcete upravit, a použijte Rozdělit nástroj v Změnit kartu oddělit od ostatních. Jak udělat výřez z videa? Nejen placený Adobe Premiere Pro je skutečnou hvězdou na nebi nástrojů pro střih videa. Existují i další profesionální nástroje. Jedním z nich je DaVinci Resolve, který se používal pro současné filmové produkce jako Deadpool 2 nebo StarWars: The Last Jedi. Navíc je zdarma.

A další otázka, jak sestříhat video z fotek?

Google Photos nabídne ale i webové rozhraní, editace videa ale probíhá na mobilu. Ruční vytvoření filmu je dostupné v mobilní aplikaci přes tlačítko +. Po vybrání fotografií a videí Google vše automaticky sestříhá a nabídne hotový snímek včetně podkresové hudby. Jestliže se vám nelíbí, můžete si jej ručně doupravit.

By Corinna Kaneko

Jak zmenšit video Windows 10? :: V čem upravit fotky zdarma?
Užitečné odkazy