Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velké Video?

Jak zmenšit velké video?

Někdy je třeba zmenšit video kvůli maximálnímu omezení velikosti souboru. Pokud chcete komprimovat velké video MP4, existuje mnoho způsobů, jak zmenšit velikost videa. Například můžete oříznutí videa MP4, oříznout velikost obrazovky, převeďte MP4 na FLV / WMV a použijte kompresor MP4.

Přečtěte si více

Jak snížit MB u videa?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.
Jak zmensit soubor videa? První efektivní způsob jak komprimovat videa online je použití programu Apowersoft Online Video Compressor. Tento webový nástroj zvládne zmenšit videa všech velikostí. Navíc je kompatibilní se všemi platformami jako Windows, Mac, Android a iOS.

Můžete se také zeptat, jak zmensit velikost videa do mailu?

Stáhněte si AnyMP4 Video Converter Ultimate pro Windows / Mac a spusťte jej. Klikněte na ikonu Toolbox a zvolte Video kompresor nástroj. Krok 2. Klepněte na tlačítko Ikona plus vyberte video soubory, které chcete komprimovat pro e-mail. Podle toho, jak zmenšit video zdarma? Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení.

Jak zmenšit velikost videa v AVI?

Možnost 1.

Krok 1Hledejte online komprimovaný video server v počítači, poté vyberte ten, který se vám líbí a otevřete jej v prohlížeči. Krok 2Přetáhněte soubor AVI přímo nebo jej otevřete kliknutím. Krok 3Jakmile je hotovo, spusťte proces a uložte soubory do počítače.
A další otázka, jak zmenšit video ve vlc? Můžete komprimovat 4K video na 1080p video pomocí VLC? Ano. Ve VLC Video kodek sekci, můžete vyplnit Velikost rámu Šířka a Výška s 1920px a 1080px. Uložte nastavení a klikněte start zmenšit video v rozlišení 4K na 1080p pomocí VLC.

Jak změnit rozlišení videa MP4?

Video Converter Ultimate je nejlepší software pro převod videa a zvuku, který dokáže převádět MPG / MPEG na MP4 s vysokou rychlostí a vysokou kvalitou obrazu / zvuku. Převod jakéhokoli videa / zvuku, jako je MPG, MP4, MOV, AVI, FLV, MP3 atd. Pokud jde o to, jak se komprimuje video? Komprimujte video ve třech krocích

  1. Nahrajte video. Klikněte na "+" pro přidání videa ke kompresi.
  2. Vyberte typ nebo rozlišení Vyberte požadované kompresní typy a rozlišení videa.
  3. Spusťte komprimaci. Klikněte na tlačítko "Komprimovat" pro spuštění programu a zahájení komprese.

Jak zmenšit velikost videa Windows 10?

Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit.

By Red Stowers

Jak zmenšit velikost dokumentů? :: Co znamená Win l?
Užitečné odkazy