Domovská stránka > J > Jak Oříznout Video V Pc?

Jak oříznout video v PC?

https://online-video-cutter.com/ Můžete kliknout Vyberte soubor v horní části a poté vyberte video soubor nebo jednoduše přetáhněte soubor a nahrajte svůj video soubor, který chcete oříznout. Poté klikněte na Plodina tlačítko dole nebo upravit velikost videa ručně. Nakonec klikněte na Uložit.

Přečtěte si více

Jak sestříhat video ve Windows?

Windows

Aplikace Video Editor

  1. Na panelu hledání zadejte editor videa a vyberte Editor videa, abyste aplikaci otevřeli – nebo ji můžete otevřít z nabídky Start .
  2. Vyberte Nový video projekt.
  3. Pojmnte video a vyberte OK.
Jak upravit z videa film? Nejlepší programy na střih videa
  • Adobe Premiere Pro.
  • Pinnacle Studio Ultimate.
  • Adobe Premiere Elements.
  • HitFilm Express.
  • Sony Vegas Pro.
  • CyberLink PowerDirector.
  • Corel VideoStudio Ultimate.
  • Wondershare Filmora.

Můžete se také zeptat, jak střihnout video?

Chcete-li video sestříhat nebo odstranit jeho část, otevřete editor videa.

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Obsah.
  3. Klikněte na název nebo miniaturu videa, které chcete upravit.
  4. V levé nabídce vyberte možnost Editor.
Jak oříznout videa? Chcete-li video oříznout efektivně a rychle, můžete zkusit výkonný nástroj pro ořezávání videa MiniTool MovieMaker . S nejlepším nástrojem pro řezání videa můžete efektivně a dokonale ořezávat video, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům i výkonné funkce. Kromě toho je to bezplatný nástroj.

Jak oříznout obraz ve videu?

Ořezávání videí

Free Crop Video je jednoduchý nástroj pro editování rozměrů videí (rozlišení v pixelech), konkrétně formou oříznutí. Prostřednictvím posuvníku a označené části obrazu videa je možné přizpůsobit velikost konkrétní oblasti, která má být odříznuta od původního obrazu.
Když to vezmeme v úvahu, jak oříznout video windows 10? Pokud máte Windows 10, můžete videa oříznout

Toho snadno dosáhnete kliknutím pravým tlačítkem myši a vyberte jej v části „Otevřít v“. Jakmile jste uvnitř, uvidíte, jak se video začne automaticky přehrávat.

Jak zkrátit video v PC?

Kate's Video Toolkit – freeware

Slouží pro základní úpravu videa. Nabízí možnost zkrátit video, spojit dvě videa, vložit mezi ně přechodový efekt a přidat hudbu. Jeho hlavním trumfem je jednoduchost uživatelského prostředí a minimum funkcí, takže v něm video upraví většina uživatelů bez větších problémů.
Jak editovat video ve Windows 10? Pomocí editoru videa v aplikaci Fotky můžete vytvářet videoprezentace, které kombinují fotky a videa s hudbou, pohybem, textem a dalšími možnostmi. Můžete dokonce přidat animované 3D efekty, jako jsou jiskry nebo ohňostroje!

Jak upravit video v MP4?

Wondershare Filmora je další profesionální MP4 editor. MP4 videa můžete importovat zdarma pro editaci. A máte možnost upravovat, stříhat, kombinovat a otáčet videa MP4, odpojovat zvuk z videa MP4 k dalším úpravám, přidávat hudbu na pozadí, přechody a tituly do formátu MP4 a další.

By Rice

Jak upravit widget fotky? :: Kde jsou uloženy obrázky zamykací obrazovky?
Užitečné odkazy