Domovská stránka > J > Jak Oříznout Video Ve Windows?

Jak oříznout video ve Windows?

https://online-video-cutter.com/ Můžete kliknout Vyberte soubor v horní části a poté vyberte video soubor nebo jednoduše přetáhněte soubor a nahrajte svůj video soubor, který chcete oříznout. Poté klikněte na Plodina tlačítko dole nebo upravit velikost videa ručně. Nakonec klikněte na Uložit.

Přečtěte si více

Jak střihnout video?

Chcete-li video sestříhat nebo odstranit jeho část, otevřete editor videa.

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Obsah.
  3. Klikněte na název nebo miniaturu videa, které chcete upravit.
  4. V levé nabídce vyberte možnost Editor.
Jak zkrátit video v PC? Kate's Video Toolkit – freeware

Slouží pro základní úpravu videa. Nabízí možnost zkrátit video, spojit dvě videa, vložit mezi ně přechodový efekt a přidat hudbu. Jeho hlavním trumfem je jednoduchost uživatelského prostředí a minimum funkcí, takže v něm video upraví většina uživatelů bez větších problémů.

Můžete se také zeptat, jak zkrátit video?

Možnosti stříhání videa

Pro oříznutí videa stačí kliknout na konkrétní klip a posunout hrany na jeho začátku nebo konci. Po kliknutí na časovou linku také program označí přesné místo v klipu a zobrazí 3 ikony: Kliknutím na levou ikonu složené závorky odstřihnete celou část nalevo od označeného bodu.
Jak na úpravu videa? Nejlepší programy na střih videa

  1. Adobe Premiere Pro.
  2. Pinnacle Studio Ultimate.
  3. Adobe Premiere Elements.
  4. HitFilm Express.
  5. Sony Vegas Pro.
  6. CyberLink PowerDirector.
  7. Corel VideoStudio Ultimate.
  8. Wondershare Filmora.

Jak oříznout video ve fotkách?

Úprava fotky

  1. Začněte tak, že v horní části obrazovky vyberete upravit & vytvořit .
  2. Vyberte Upravit a pak vyberte Oříznout a otočit, Filtry nebo Úpravy.
  3. Pomocí těchto funkcí můžete pozměnit vlastnosti, jako jsou světlo, barva nebo jasnost, a také odstranit efekt červených očí.
Jak oříznout okraje videa? Ořezávání videí

Free Crop Video je jednoduchý nástroj pro editování rozměrů videí (rozlišení v pixelech), konkrétně formou oříznutí. Prostřednictvím posuvníku a označené části obrazu videa je možné přizpůsobit velikost konkrétní oblasti, která má být odříznuta od původního obrazu.

Podle toho, jak rozdělit video na snímky?

Krok 1: Běh Windows Movie Maker v počítači najděte horní pás karet a klikněte na Domů > Přidejte videa a fotografie pro import videa. Poté se video rámečky zobrazí v knihovně médií. Krok 2: Vyberte snímek nebo několik snímků, které chcete upravit, a použijte Rozdělit nástroj v Změnit kartu oddělit od ostatních. Jak udělat výřez z videa? Nejen placený Adobe Premiere Pro je skutečnou hvězdou na nebi nástrojů pro střih videa. Existují i další profesionální nástroje. Jedním z nich je DaVinci Resolve, který se používal pro současné filmové produkce jako Deadpool 2 nebo StarWars: The Last Jedi. Navíc je zdarma.

Jak sestříhat video z GoPro?

Majitelé GoPro kamer mohou ze svých záběrů bez větší námahy vytvořit působivý krátký film během několika minut. Stačí k tomu doslova pár kliknutí v aplikaci Quik. Ta je dostupná jak pro počítače s Windows nebo MacOS, tak pro mobilní zařízení s operačními systémy iOS i Android.

By Sibell

Jak poznat že mě nekdo zablokoval? :: Jak dlouho trvá root telefonu?
Užitečné odkazy