Domovská stránka > J > Jak Rychle Oříznout Video?

Jak rychle oříznout video?

Chcete-li video oříznout efektivně a rychle, můžete zkusit výkonný nástroj pro ořezávání videa MiniTool MovieMaker . S nejlepším nástrojem pro řezání videa můžete efektivně a dokonale ořezávat video, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům i výkonné funkce. Kromě toho je to bezplatný nástroj.

Přečtěte si více

Jak rozdělit video na snímky?

Krok 1: Běh Windows Movie Maker v počítači najděte horní pás karet a klikněte na Domů > Přidejte videa a fotografie pro import videa. Poté se video rámečky zobrazí v knihovně médií. Krok 2: Vyberte snímek nebo několik snímků, které chcete upravit, a použijte Rozdělit nástroj v Změnit kartu oddělit od ostatních. Jak sestříhat video z GoPro? Majitelé GoPro kamer mohou ze svých záběrů bez větší námahy vytvořit působivý krátký film během několika minut. Stačí k tomu doslova pár kliknutí v aplikaci Quik. Ta je dostupná jak pro počítače s Windows nebo MacOS, tak pro mobilní zařízení s operačními systémy iOS i Android.

Jak na video z dovolené?

Otevřeme si program Windows Movie Maker a vložíme do něj natočené záběry, které následně přetáhneme na časovou osu. Nyní pokud se orientujeme pouze na střih videa, stačí nám používat funkci rozdělení. Tlačítko této funkce lze najít pod náhledem videa nebo je možno funkci vyvolat klávesovou zkratkou Ctrl+L. Jak udělat obrázek z videa? Možností je celá řada, my rádi používáme oblíbený přehrávač VLC Media Player. V jeho nabídce Video najdete položku Snímek obrazovky (Take Snapshot). Její výběr uloží aktuální snímek přehrávaného nebo zastaveného videa do složky s obrázky. Jednodušší než vybírat položku z menu je stisknout klávesovou zkratku Shift + S.

Jak zmenšit video v počítači?

Apowersoft Online Video Compressor

  1. Otevřete svůj oblíbený prohlížeč a navštivte oficiální stránku programu.
  2. Kliknutím na ikonu „+“ přidáte video MP4, které chcete komprimovat.
  3. Jakmile je video nahráno, vyberte požadovaný typ komprese a stiskněte tlačítko „Komprimovat“.
  4. Poté počkejte, dokud process zmenšení neskončí.
Může se také zeptat, jak zmenšit datovou velikost videa? Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru. 1. Video Converter Ultimate je výkonný editor videa a převaděč, který dokáže komprimovat video na menší velikost bez ztráty kvality.

Může se také zeptat, jak komprimovat video windows?

Klikněte na ikonu Toolbox a vyberte položku Video kompresor nářadí. Poté klikněte na ikonu Plus ikona pro přidání požadovaných videí z místních souborů. Krok 2: Po vyskakovacím okně můžete libovolně upravit velikost, formát a rozlišení videa. Jak otočit video? Z nabídky nahoře zvolte Nástroje a následně Efekty a filtry. Dále vyberte Efekty videa -> Geometrie a zde zaškrtněte políčko Převést (pokud má být otočení videa o 90, 180 nebo 270 stupňů) nebo Otočit, pokud si úhel chcete vybrat (POZOR na oříznutí videa).

Jak udělat video na PC?

Záznam spouštíme stiskem klávesové zkratky Win + G. Po otevření herního panelu v okně Záznam zvolíte tlačítko Spustit nahrávání. Okamžitě se zobrazí délka nahrávaného videa.

By Hassi

Jak upravit tabulku v Excelu? :: Jak editovat VCF?
Užitečné odkazy