Domovská stránka > J > Jak Nastavit Automatické Spuštění Outlooku?

Jak nastavit automatické spuštění Outlooku?

Tip: Pokud se vaše aplikace nezobrazí, klikněte pravým tlačítkem na úvodní obrazovku a klikněte na Všechny aplikace. Zkopírujte (Ctrl+C) zástupce programu a vložte ho (CTRL+V) do složky Po spuštění, kterou jste otevřeli v kroku 2. Při příštím spuštění počítače se aplikace automaticky spustí.

Přečtěte si více

A další otázka, jak nastavit spuštění programu po startu windows 10?

Stiskněte klávesu Windows + R. Do dialogu napište shell:startup. Otevře se okno s Průzkumníkem. Do tohoto okna přetáhněte zástupce programu, který chcete automaticky spouštět. Jak zakázat spuštění aplikace po startu Windows 7? Použití nástroje Konfigurace systému Windows 7 pro zabránění automatickému spouštění programů

  1. Klikněte na tlačítko Start a do vyhledávacího pole zadejte msconfig.
  2. Klikněte na kartu Obecné a poté zaškrtněte políčko Výběrové spuštění.

Když to vezmeme v úvahu, jak spustit správce úloh?

Jak tedy spustit Správce úloh nejrychlejší cestou? Mnoho uživatelů spouští Task manager pomocí klasického trojhmatu [Ctrl]+[Alt]+[Del] a volbou Správce úloh v zobrazeném seznamu možností. Také to lze prostřednictvím menu Poweruser, které zobrazíte kombinací [Windows]+[X] a výběrem položky Správce úloh. Lidé se také ptají, jak odstranit programy na pozadí? Klikněte na Start – Nastavení – Soukromí – Aplikace na pozadí. Následně u volby Povolit aplikacím běžet na pozadí posuňte přepínač do polohy Vypnuto. Kdo by nechtěl vypnout všechny apky, můžete volbu nechat na Zapnuto a nastavit Vypnuto pouze u těch aplikací a programů, u kterých víte, že je nebudete potřebovat.

Jak vypnout programy běžící na pozadí Android?

Návod jak vypnout aplikace na pozadí na Androidu:

  1. Jděte do Nastavení -> Správce napájení -> Správa aplikace na pozadí
  2. Zde vidíte kompletní seznam aplikací a her.
  3. Stačí kliknout na zelenou ikonu s fajvkou a změní se na červenou ikonu značící zákaz chodu aplikace na pozadí.
Jak se zbavit Microsoft start? Pokud v Nastavení nevidíte možnost Po spuštění, klikněte pravým tlačítkem myši na tlačítko Start, vyberte Správce úloh a pak vyberte kartu Po spuštění. Vyberte aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte Povolit, abyste ji spouštěli při spuštění, nebo Zakázat, aby se nespouštěl.

Jak vypnout program na PC?

Ukončení programu/procesu pomocí Správce úloh

  1. Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky [Ctrl]+[Shift]+[Esc].
  2. Na kartě Procesy vyberte program, který chcete ukončit a klikněte na tlačítko »Ukončit úlohu« nebo stiskněte klávesu [Del].
Jak vypnout aplikace na Macu? Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení.

Také, jak zavrit okno mac?

Na svém Macu proveďte kteroukoli z následujících akcí:

  1. Zavření jednoho okna: V levém horním rohu okna klikněte na červené tlačítko Zavřít nebo stiskněte kombinaci kláves Cmd-W.
  2. Zavření všech otevřených oken aplikace: Stiskněte Alt-Cmd-W.

By Hermione Zearfoss

Jak funguje čip? :: Jak restartovat zvukovou kartu?
Užitečné odkazy