Domovská stránka > J > Jak Přidat Program Po Spuštění?

Jak přidat program po spuštění?

Jak přidat program tak, aby se automaticky zapnul po startu Windows?

  1. Otevřete cestu C:\Users\<uzivatelske_jmeno>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup.
  2. Do složky přetáhněte zástupce programu, který chcete spouštět po startu.
  3. Smazáním zástupce můžete program odebrat.

Přečtěte si více

Jak přidat program do složky Po spuštění ve Windows 7?

Vytvořte zástupce programu nebo souboru, který chcete po startu spustit. Pravým tlačítkem klikněte na ikonu souboru nebo programu, a poté vyberte “Vytvořit zástupce.” Zástupce se vytvoří ve složce, kde je originální program. Soubory Po spuštění mohou být jak programy, tak jiné soubory. Jak zobrazit programy po spuštění? Na tlačítku Start klikněte „pravým myšítkem“ a zde také vyberte odkaz Správce úloh. Zde najeďte na záložku Po spuštění. Uvidíte seznam programů a aplikací spuštěných po startu operačního systému Windows10.

Jak odebrat programy po spuštění Windows 10?

2.Přes nastavení Windows

  1. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Start/Windows.
  2. Zvolte "Aplikace" a pak vlevo dole "Po spuštění"
  3. Posouvacím spínačem můžete povolit nebo zakázat aby se aplikace zapínala při spouštění windows.
Jak zajistit spuštění daného programů po přihlášení do systému? Chcete-li vybrané aplikace, které se budou po startu systému automaticky spouštět, přidat, slouží k tomu symbol plus nacházející se hned vedle toho určenému k odebírání aplikací. Po jeho volbě se ocitnete v procházení vašich nainstalovaných programů.

Lidé se také ptají, jak otevřít složku po spuštění?

Chceme-li zobrazit složku Po spuštění pouze pro aktuálního uživatele, tak zadáme příkaz shell:startup. Pokud potřebujeme zobrazit složku Po spuštění pro všechny uživatele, tak zadáme příkaz shell:common startup. Do zobrazené složky pak již běžným způsobem zkopírujeme požadované zástupce. Jak nastavit programy po spuštění Windows 7? Použití nástroje Konfigurace systému Windows 7 pro zabránění automatickému spouštění programů

  1. Klikněte na tlačítko Start a do vyhledávacího pole zadejte msconfig.
  2. Klikněte na kartu Obecné a poté zaškrtněte políčko Výběrové spuštění.

Jak odstranit programy po spuštění win7?

V hlavní nabídce následujte příkaz Start | Spustit, ve Windows Vista a 7 stačí zadat příkaz do pole pro hledání. Jako název programu zadejte msconfig, který odpovídá Nástroji pro konfiguraci systému. Vyberte záložku Po spuštění, pomocí zatržítek v levém sloupci nyní můžete snadno zapnout/vypnout jednotlivé programy. Jak vypnout automatické spouštění programu Mac? Na ikonu aplikace klikněte pravým tlačítkem myši nebo při podržení klávesy Control. V rozbalovací nabídce přejděte na Volby. Pokud je zaškrtnuto políčko Otevřít při přihlášení, zaškrtnutí zrušte.

Jak najít spuštěné programy?

záložka Procesy, sloupce Procesor a Paměť. Přehled využití PC viz záložka Výkon.

By Trixy Jonassaint

Jak vložit soubor do HTML? :: Jak vypnout lajky na Facebooku?
Užitečné odkazy