Domovská stránka > J > Jak Vypnout Zbytečně Procesy Windows 10?

Jak vypnout zbytečně Procesy Windows 10?

Jak zakázat nepotřebné aplikace?

  1. Otevřete okno Nastavení systému Windows (Start - Nastavení nebo kombinace Win + I);
  2. Přejděte do nastavení „Ochrana osobních údajů“;
  3. Vyberte kartu „Aplikace na pozadí“;
  4. Zakažte možnost „Povolit běh na pozadí“.

Přečtěte si více

Jak vypnout všechny Procesy na pozadí?

Klikněte na Start – Nastavení – Soukromí – Aplikace na pozadí. Následně u volby Povolit aplikacím běžet na pozadí posuňte přepínač do polohy Vypnuto. Kdo by nechtěl vypnout všechny apky, můžete volbu nechat na Zapnuto a nastavit Vypnuto pouze u těch aplikací a programů, u kterých víte, že je nebudete potřebovat. Také, jak omezit procesy na pozadí? Zastavení spuštění aplikace na pozadí

Pokud nechcete dostávat oznámení nebo aktualizace pro aplikaci, když ji nebudete používat, můžete ji nastavit tak, aby se nespouštěl na pozadí. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení > aplikace > aplikace & funkce.

Jak zjistit běžící procesy?

Co nejvíce zatěžuje procesor a spotřebovává paměť, zjistíte celkem snadno ve správci úloh. Ten můžete vyvolat např. trojhmatem CTRL+SHIFT+ESC. Na záložce „Procesy“ jsou zobrazeny všechny aktuálně běžící procesy a u každého je i uvedeno, kolik spotřebovává paměti a na kolik procent vytěžuje procesor. Co mi zatěžuje procesor? Pokud nějaký program zatěžuje procesor, je možné, že se takový program nechová korektně. Vytížené CPU může také znamenat, že máte v počítači virus nebo jinou infekci, která musí být okamžitě řešena. Také to ale může znamenat, že váš počítač prostě jen nestíhá to, co s ním chcete dělat.

Jak nastavit počítač do původního stavu?

Obnovení počítače do továrního nastavení

  1. Vyberte Spustit > Nastavení > Obnovení > systému . Otevření nastavení obnovení
  2. Vedle možnosti Resetovat tento počítač vyberte Obnovit počítač do továrního nastavení. Pak vyberte z možností a/nebo nastavení v následující tabulce.
Lidé se také ptají, jak zjistit jaké programy běžící na pozadí? Otevřete nabídku »Start | Nastavení | Soukromí« a ze svislého menu vyberte »Aplikace na pozadí« (do nabídky Nastavení se dostanete také použitím klávesové zkratky [Windows] + [I]). Zobrazí se vám seznam automaticky spouštěných aplikací.

Také, jak zjistit co mi zpomaluje počítač?

Jednoduše tedy pravým tlačítkem klikněte na spodní lištu na monitoru a otevřete „Správce úloh“ a v něm záložku „seznam procesů“, nebo „procesy“. Sloupce v něm zobrazují, jak aplikace vytěžuje procesor, kolik zabírá operační paměti (RAM), jak vytěžuje disk (čtení/zápis) a jak moc aplikace používá síťové prostředky. Jak vypnout aplikace na pozadí? Android jak vypnout aplikace na pozadí

  1. Jděte do Nastavení -> Správce napájení -> Správa aplikace na pozadí
  2. Zde vidíte kompletní seznam aplikací a her.
  3. Stačí kliknout na zelenou ikonu s fajvkou a změní se na červenou ikonu značící zákaz chodu aplikace na pozadí.

Co vše vypnout ve Win 10?

Ukážeme vám níže některé z nejzajímavějších a především užitečných; Shutdown.exe –r restartujte počítač Shutdown.exe –L odhlásit se.

By Swainson Clunes

Jak vypnout aplikace po spuštění? :: Jak vypnout informacni kanál Win 10?
Užitečné odkazy