Domovská stránka > J > Jak Najít Programy Po Spuštění?

Jak najít programy po spuštění?

Ve Windows 10 otevřete aplikaci Správce úloh kliknutím pravým tlačítkem myši na hlavní panel. Z kontextové nabídky vyberte »Správce úloh«. Ve Správci úloh se přepněte na kartu »Po spuštění«. Zde uvidíte seznam aplikací spouštěných po startu operačního systému.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak otevřít složku po spuštění?

Pokud není možnost Otevřít umístění souboru dostupná, znamená to, že aplikace nemůže být spouštěná po spuštění systému. V otevřeném okně umístění souboru stiskněte klávesu s logem Windows + R, zadejte shell:startup a pak vyberte OK. Otevře se složka Po spuštění. Které aplikace začínají pracovat hned po zapnutí počítače? V první řadě to jsou klientské aplikace herních platforem, jako je například Steam. Jejich automatické spouštění má sice své opodstatnění, ale stejně dobře budou fungovat i v případech, kdy je budete zapínat manuálně. Výjimka v tomto případě platí pro uživatele, pro něž je počítač primárně herním nástrojem.

Jak vypnout automatické spouštění programu Mac?

Na ikonu aplikace klikněte pravým tlačítkem myši nebo při podržení klávesy Control. V rozbalovací nabídce přejděte na Volby. Pokud je zaškrtnuto políčko Otevřít při přihlášení, zaškrtnutí zrušte. Jak zakázat programy po spuštění win7? V hlavní nabídce následujte příkaz Start | Spustit, ve Windows Vista a 7 stačí zadat příkaz do pole pro hledání. Jako název programu zadejte msconfig, který odpovídá Nástroji pro konfiguraci systému. Vyberte záložku Po spuštění, pomocí zatržítek v levém sloupci nyní můžete snadno zapnout/vypnout jednotlivé programy.

Jak zabránit ukončování aplikaci?

Android

Jak vypnout optimalizaci?

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Přejděte do Nainstalované aplikace.
  3. Najděte a otevřete příslušnou aplikaci (můžete použít vyhledávání).
  4. Klepněte na Spořič baterie.
  5. Z nabídky zvolte Žádné omezení.
Jak zjistit ktere aplikace na pozadí? Pokud v systémovém nastavení přejdete do sekce Baterie, měli byste tu najít přehled aplikací, které se nejvíce podílejí na úbytku životadárné energie. V podrobnostech se pak dozvíte například čas použití procesoru, využití GPS, množství odeslaných a přijatých datových paketů.

Také, jak vypnout aplikace na pozadí iphone?

Na ploše přejeďte prstem od spodní části obrazovky nahoru a zastavte se uprostřed obrazovky. Přejížděním doprava nebo doleva najděte aplikaci, kterou chcete zavřít. Aplikaci zavřete vysunutím jejího náhledu nahoru. Pokud jde o to, jak povolit aplikace na pozadí android? Zapnutí dat na pozadí

  1. Otevřete v zařízení aplikaci Nastavení .
  2. Klepněte na Síť a internet.
  3. Klepněte na Využití dat.
  4. Pokud je spořič dat vypnutý, není třeba provádět žádné akce.
  5. Klepněte na Neomezený přístup k datům.
  6. Přejděte dolů a klepněte na Obchod Google Play .
  7. Klepněte na aplikaci nebo službu, kterou chcete zapnout.

Jak zakázat aplikací Android?

Chcete-li v telefonu Android zakázat jakoukoli aplikaci, přejděte do Nastavení a najděte Seznam aplikací. V horní roletce vyberte Zobrazit všechny. Kliknutím na libovolnou aplikaci zobrazíte detaily s možností aplikaci Odinstalovat / Zakázat a Vynutit zastavení.

By Lohse

Jak zobrazit přílohu v emailu? :: Jak deaktivovat programy spouštěné při startu?
Užitečné odkazy