Domovská stránka > J > Jak Překopírovat Pdf Do Wordu?

Jak překopírovat PDF do Wordu?

Jak kopírovat PDF do Wordu

  1. Otevřete soubor PDF.
  2. Klepněte pravým tlačítkem na dokument v hlavním okně a zvolte možnost Vyberte nástroj ze zobrazené nabídky.
  3. Přetažením vyberte text, který chcete zkopírovat.
  4. Klepněte pravým tlačítkem myši na zvolený výběr a poté vyberte Kopírovat s formátováním.

Přečtěte si více

Jak převést text do PDF?

Online převod do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte dokument, který chcete převést do PDF. Adobe Acrobat během chvilky dokument převede do PDF. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Jak vytvořit PDF soubor z obrázku? Online převod souboru obrázku do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor s obrázkem, který chcete převést do PDF. Aplikace Acrobat obrázek po nahrání automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.

Jak odstranit stránku v PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Uspořádat stránky. Na sekundárním panelu nástrojů se zobrazí sada nástrojů uspořádání stránek a v oblasti Dokument se zobrazí miniatury stránek. Vyberte miniaturu stránky, kterou chcete odstranit, a kliknutím na ikonu Odstranit stránku odstraňte. Jak začernit text v PDF zdarma? V PDF-XChange Editoru 8 / Plus otevřete soubor PDF pomocí volby na kartě Soubor > Otevřít. Označte citlivé informace pro začernění v souboru PDF pomocí volby na kartě Ochrana > Označit pro anonymizaci. Pokud chcete vyhledat citlivé informace na základě vzorů, klikněte na kartě Ochrana na volbu Najdi a anonymizuj.

Jak otevřít PDF pro úpravy?

Úprava souboru PDF

  1. Přejděte na Soubor > Otevřít.
  2. Najděte PDF a otevřete ho (možná budete muset vybrat Procházet a najít SOUBOR PDF ve složce).
  3. Word vám řekne, že se chystá vytvořit kopii PDF a převést jeho obsah do formátu, který word může zobrazit.
  4. Po úpravách ho uložíte jako wordové dokumenty nebo PDF.
Jak uložit do formátu JPG? Převod na jakémkoliv počítači. Obrázek, který chcete převést do formátu JPEG, otevřete v nějakém grafickém editoru. Klikněte na "Soubor". Klikněte na možnost "Uložit jako".

Jak převést text do JPG?

❓ Jak mohu převést TXT na JPG? Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor TXT nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést“. Po dokončení konverze TXT na JPG můžete stáhnout soubor JPG. Jak převést PDF do malování? Nejčastěji se k tomuto účelu v Adobe Readeru používá nástroj Snímek (Snapshot), který najdete v nabídce Nástroje > Vybírání a zvětšení. Nástroj funguje tak, že jeho tažením v dokumentu vymezíte oblast, která se „ofotí“ do schránky. Obsah schránky pak vložíte do nějakého grafického programu (třeba do Malování).

Jak otevřít PDF v Chrome?

1. V Chrome přejděte do nastavavení zobrazování dokumentů PDF: chrome://settings/content/pdfDocuments a zapněte volbu Otevřít soubory PDF pomocí jiné aplikace. Od této chvíle se Chrome nebude pokoušet zobrazovat PDF dokument, namísto toho jej bude ukládat do souboru pro otevření v Adobe Reader.

By Fulmer

Jak udělat úpravy v PDF? :: Čím otevřít soubor v PDF?
Užitečné odkazy