Domovská stránka > J > Jak Převést Soubor Z Pdf Do Wordu?

Jak převést soubor z PDF do Wordu?

Převádějte soubory PDF do Wordu pomocí aplikace Acrobat

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF. Zvolte možnost Microsoft Word jako formát exportu, a pak zvolte možnost Dokument Word.

Přečtěte si více

Jak zmenit formát PDF?

PDFformátu

Možnosti převodu

  1. Zvolte příkaz Úpravy > Předvolby > Převést z PDF.
  2. V seznamu Převod z PDF vyberte formát a klikněte na položku Upravit nastavení.
  3. Vyberte nastavení převodu a klikněte na tlačítko OK.
A další otázka, jak otevřít soubor pdf ve wordu? Přejděte na Soubor > Otevřít. Najděte PDF a otevřete ho (možná budete muset vybrat Procházet a najít SOUBOR PDF ve složce). Word vám řekne, že se chystá vytvořit kopii PDF a převést jeho obsah do formátu, který word může zobrazit.

Podle toho, jak zkopírovat text z uzamčeného pdf?

Nyní klikněte na začátek textu, který chcete zkopírovat, podržte tlačítko myši stisknuté a táhněte myší na konec vybíraného bloku textu. Text se označí a nyní jej můžete pomocí schránky zkopírovat (Ctrl+C, resp. Úpravy/Kopírovat) a vložit do jiné aplikace (Ctrl+V, resp. Úpravy/Vložit). Jak se kopíruje text? Ke kopírování a vkládání můžete používat klávesové zkratky:

  1. PC: Ctrl + c pro kopírování, Ctrl + x pro vyjmutí a Ctrl + v pro vložení.
  2. Mac: ⌘ + c pro kopírování, ⌘ + x pro vyjmutí a ⌘ + v pro vložení.

Také, jak vložit soubor pdf do word?

Klikněte na místo, kam chcete propojený dokument vložit. Poté v hlavní liště jděte do kategorie Vložení. V ní vyhledejte část s označením Text a klikněte na pole Objekt. Ve vyskakovacím okně klikněte na záložku Vytvořit ze souboru a vyberte PDF dokument, který chcete do Wordu vložit jako propojený dokument. Jak převést naskenovaný text do Wordu? Skenování textu do Wordu

  1. V Word klikněte na Soubor > Otevřít.
  2. Přejděte na místo, kde je soubor PDF uložený, a otevřete ho.
  3. Word otevře dialogové okno s potvrzením, že se pokusí importovat text souboru PDF. Kliknutím na OK potvrďte a Word text importuje.

Jak odemknout PDF soubor?

Odemknutí souboru PDF odebráním hesla:

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. Použijte nástroj Odemknout: Zvolte Nástroje > Ochrana > Šifrovat > Odstranit zabezpečení.
  3. Odeberte zabezpečení: Možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení heslem použitého v dokumentu.
Jak Převest PDF? Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.

Jak rozdělit soubor PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.

By Danyette

Jak Převest PDF? :: Jak převést PDF do PDFA?
Užitečné odkazy