Domovská stránka > J > Jak Upravit Soubor Pdf Ve Wordu?

Jak upravit Soubor PDF ve Wordu?

Úprava souboru PDF

  1. Přejděte na Soubor > Otevřít.
  2. Najděte PDF a otevřete ho (možná budete muset vybrat Procházet a najít SOUBOR PDF ve složce).
  3. Word vám řekne, že se chystá vytvořit kopii PDF a převést jeho obsah do formátu, který word může zobrazit.
  4. Po úpravách ho uložíte jako wordové dokumenty nebo PDF.

Přečtěte si více

Jak Přidat stránku do PDF souborů?

Přidání stránky do PDF souboru: Vyberte stránku, která se má zobrazit před nově přidanou stránkou, vyberte volbu Úpravy > Vložit a pak vyberte volbu Stránka ze souboru nebo Prázdná stránka. Nová stránka se vloží za aktuálně zobrazenou stránku. Může se také zeptat, jak uložit stránku v pdf? Převod HTML stránek na soubory PDF:

  1. Na počítači se systémem Windows otevřete webovou stránku HTML v prohlížeči Internet Explorer, Google Chrome nebo Firefox.
  2. Na panelu nástrojů Adobe PDF klikněte na tlačítko Převést do PDF a zahajte tak převod do formátu PDF.

Jak spojit více souborů do jednoho PDF?

V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF. Podle toho, jak upravit pdf zdarma online? Úpravy souborů PDF online

Jakmile aplikace Acrobat soubor načte, stačí se přihlásit a přidat komentáře. Soubor PDF můžete upravit pomocí panelu nástrojů. Můžete například přidat lístky s poznámkami, text a kresby od ruky. Soubor s poznámkami si stáhněte nebo získejte odkaz pro jeho sdílení.

Jak zkrátit PDF Soubor?

Použijte nástroje programu PDF24 Editor pro úpravu PDF souboru. Po dokončení úprav klikněte na ikonu uložení a následně použijte tlačítko "Stáhnout" pro uložení upraveného PDF souboru do počítače. Také můžete použít všechny ostatní nástroje z nabídky PDF24 podle toho, jakým způsobem chcete PDF soubor upravit. Lidé se také ptají, jaký pdf editor? Nejlepší editory PDF pro Windows 10

  1. Sejda PDF Editor.
  2. Acrobat Pro DC.
  3. PDF-Xchange Editor.
  4. Editor PDFEscape.
  5. Smallpdf.
  6. Microsoft Word.

Jak začernit text v PDF online?

Jak mohu začernit PDF soubory? Vyberte okénko výběru souborů na naší stránce pro výběr PDF souboru, který chcete začernit. Váš PDF soubor bude následně otevřen v speciálním PDF24 editoru. Použijte nástroje tohoto speciálního PDF24 editoru pro začernění PDF souborů. Jak rozdělit Soubor PDF? Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.

Může se také zeptat, jak vložit obrázek do pdf souboru?

Umístění obrázku nebo objektu do PDF

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat a pak zvolte možnost Nástroje > Upravit PDF > Přidat obrázek .
  2. V dialogovém okně Otevřít vyhledejte soubor, který chcete umístit.
  3. Vyberte soubor obrázku a klikněte na tlačítko Otevřít.

By Herwick Schauwecker

Jak Preformatovat soubor? :: Jak upravit soubor v PDF?
Užitečné odkazy