Domovská stránka > J > Jak Přečíst Odebranou Zprávu Na Messengeru?

Jak přečíst odebranou zprávu na Messengeru?

Messenger

Archivujte zprávu Messenger a uložte ji

  1. Zadejte jméno osoby, se kterou jste zahájili tuto diskusi, a najdete celou archivovanou konverzaci.
  2. Pokud vám daná osoba píše, objeví se tato konverzace a najdete všechny zprávy.

Přečtěte si více

Jak si přečíst odebranou zprávu?

První využití pro upozorňující e-maily od Facebooku. Dalším možným řešením problému, jak obnovit zprávy na Facebooku, je podívat se do e-mailu, který máte připojený k vašemu facebookovému účtu. Pokud máte zapnuté zasílání všech upozornění, v e-mailové schránce můžete najít kopie smazaných zpráv. Jak najit skryte zprávy na Messengeru? Tady je postup:

  1. V Messenger aplikaci jděte do NASTAVENÍ (v náhledu zpráv ikonka s panáčkem)
  2. Ťukněte na LIDÉ
  3. Jděte do ŽÁDOSTI ZPRÁV.
  4. Dole klepněte na ZOBRAZIT FILTROVANÉ ŽÁDOSTI.
  5. Tradááá! Jste u cíle!

Jak nebýt vidět na Messengeru?

Pro deaktivaci zobrazování aktivního stavu stačí v levém horním rohu Messengeru klepnout na ikonu vašeho profilu a přejít do sekce Aktivní stav. Tady už jen pomocí přepínače funkci deaktivujte. Jak poznat Prectenou zprávu na Messengeru? Pokud byla odeslaná zpráva přečtena, zobrazí se symbol „vidět“ (✓) s časem a datem těsně pod ním. Pokud místo toho nebyla zpráva přečtena, bez dalších informací se zobrazí pouze symbol (✓). To jednoduše potvrzuje, že bylo doručeno, i když nebylo otevřeno.

Jak si přečíst zprávu bez zobrazení?

Pokud nechcete do prohlížače nic instalovat, je ještě jedna možnost. Neklikat do textového pole v konverzaci. Pokud máte chat otevřený, ale nemáte v něm kurzor, přijatá zpráva se vám sice zobrazí, ale dokud do chatu nekliknete, Facebook odesílateli stav „Zobrazeno“ neukáže. I takto můžete nenápadně číst přijaté zprávy. Jak přečíst zprávu na WhatsApp bez zobrazení? Přepněte nejprve telefon do módu letadlo a otevřete ji až poté. Aplikace tak nemá odesílateli jak potvrdit, že zprávu čtete. Jakmile máte dočteno, aplikaci zavřete (ideálně i s vynuceným ukončením v nastavení) a mód letadlo zase můžete zapnout. Internet naběhne a aplikace se připojí, zpráva o přečtení se ale neodešle.

Jak přečíst odstraněnou zprávu WhatsApp?

Chcete -li si smazanou zprávu WhatsApp přečíst, otevřete oznámení a klepněte na kartu „ZJIŠTĚNO“. Odtud můžete smazanou zprávu přečíst i poté, co ji odstranil odesílatel. Jak vypnout tajnou konverzaci na Messengeru? Tajné konverzace můžete kdykoli samostatně nebo hromadně odstranit či deaktivovat. Stačí na hlavní straně Messengeru kliknout vpravo dole na Já a zde zvolit Tajné konverzace. Odsud můžete všechny smazat nebo celou funkci vypnout.

Můžete se také zeptat, jak skrýt konverzaci?

Označte konverzaci podržením a stisknutím tlačítka "Odpadky". Přejděte do nabídky a vyberte kartu „Skrýt chat“.

By Charil

Co znamená ztišit konverzaci? :: Jak naucit dite angličtina Slovicka?
Užitečné odkazy