Domovská stránka > C > Co Znamená Ztišit Konverzaci?

Co znamená ztišit konverzaci?

Toho docílíte tak, že do konkrétní konverzace na Messengeru přejdete, a poté klepněte nahoře na její název. Zde poté stačí pod profilovou fotografií stisknout Ztišit. Ve spodním menu si poté stačí zvolit, na jak dlouhou dobu se mají upozornění ztišit. Poté už vám notifikace od konkrétních uživatelů chodit nebudou.

Přečtěte si více

Jak vypnout aktivni stav na FB?

Jestliže nechcete, aby se zobrazoval váš stav aktivity (zelený bod u profilového obrázku) na Facebooku, rozklikněte ikonu tří linek v pravém horním rohu. V kategorii Nastavení a soukromí vyberte Nastavení. V sekci Soukromí najděte poslední tlačítko Aktivní stav. Zde funkci povolte nebo zakažte posunutím bodu. Kdy je clovek na Messengeru aktivni? Lidé, kteří se zobrazí na kartě Aktivní nebo mají vedle svého jména ikonu jsou nebo nedávno byli aktivní v Messengeru či na Facebooku. Pokud máte zapnutý Aktivní stav, zobrazujete se na tomto profilu jako aktivní, nedávno aktivní nebo ve stejném chatu jako vaši přátelé a kontakty.

Jak poznat Ignorovani na Messengeru?

Budeme muset jít pouze na chat, který s tou osobou vedeme v Messengeru, a uvidíme, jestli pod poslední zprávou, kterou jsme poslali, je nebo není potvrzení čtení. Pokud nějakou najdeme a od odeslání této zprávy již nějakou dobu uplynulo, tato osoba nás pravděpodobně ignoruje. Jak zjistit Zrusenou zprávu na Messengeru? Dají se v Messengeru zobrazit odstraněné zprávy?

  1. Ne, odstraněné zprávy a konverzace si nemůžete zobrazit.
  2. Mějte na paměti, že odstraněním zprávy nebo konverzace ze svého seznamu chatů zprávu neodstraníte ze seznamu chatů osoby, se kterou jste chatovali.

Jak poznat Prectenou zprávu?

Zapněte Potvrzení o doručení, abyste zjistili, zda byla vaše textová zpráva doručena příjemci. (Tato možnost vám neřekne, zda byla zpráva přečtena.) Na novějších telefonech otevřete aplikaci Zprávy a přejděte na Nastavení > Pokročilý > Získejte zprávy o doručení SMS. Jak nedat zobrazeno na Instagramu? Pokud tento údaj nechcete ostatním uživatelům zobrazit, tak jej můžete deaktivovat. Stačí na Instagramu klepnout v pravém horním rohu na ikonu tří čar, a poté na možnost Nastavení. Zde rozklikněte možnost Soukromí, a poté se přesuňte do sekce Stav aktivity. Zde stačí funkci Zobrazovat stav aktivity deaktivovat.

Co znamenají na WhatsApp?

Pokud se vedle zprávy objeví jedna šedá fajfka, tak to znamená, že došlo k odeslání zprávy, ale příjemce ji ještě neobdržel. Poté, co se vedle zprávy objeví dvě šedé fajfky vedle sebe, tak to znamená, že příjemce zprávu obdržel a přišlo mu upozornění. Co znamenaji 2 fajfky na WhatsApp? Dvojitá fajfka se objeví poté, co bude zpráva doručena na jakékoli propojené zařízení příjemce, a to i když bude mít vypnutý telefon. Ve skupinovém chatu se dvojitá fajfka objeví poté, co bude zpráva doručena všem účastníkům skupiny.

Jak oznacit zprávu jako Neprectenou WhatsApp?

Rozklikli jste si konverzaci, ale nechcete, aby se zprávy zobrazily ostatním uživatelům jako přečtené? Stačí, když vyberete požadovanou konverzaci a po kliknutí na tři tečky zvolíte „označit jako nepřečtené“.

By Vasti

Jak si upravit widgety? :: Jak přečíst odebranou zprávu na Messengeru?
Užitečné odkazy