Domovská stránka > J > Jak Přečíst Qr Kód V Telefonu?

Jak přečíst QR kód v telefonu?

V kompatibilním telefonu či tabletu Android otevřete vestavěnou aplikaci Fotoaparát. Namiřte fotoaparát na QR kód. Klepněte na banner, který se zobrazí. Přihlaste se podle pokynů na obrazovce.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak skenovat qr kód v mobilu?

Postup je jednoduchý. Spusťte fotoaparát, namiřte na kód a dlouze podržte tlačítko Domů. Čtverečkovými kódy to ale nekončí, Google umí i čárové kódy. Takže pak můžete chodit po obchodě a jednoduchým oskenováním krabice se podíváte, kolik stejný produkt stojí na internetu. Jak přečíst QR kód iphone? Jak naskenovat QR kód pomocí aplikace Fotoaparát

Z plochy, Ovládacího centra nebo zamčené obrazovky zařízení otevřete aplikaci Fotoaparát. Vyberte zadní kameru. Podržte zařízení tak, aby se QR kód zobrazil v hledáčku aplikace Fotoaparát. Zařízení QR kód rozpozná a zobrazí oznámení.

Jak skenovat QR kód z obrazovky?

Existují dva způsoby, jak naskenovat QR kód z Ovládacího centra, které se nachází přímo na domovské obrazovce. 1) Za prvé, můžete tvrdě stiskněte ikonu fotoaparátu a klepněte na „Naskenovat QR kód“. 2) Můžete také klepněte na ikonu Naskenovat QR kód. Jak naskenovat QR kód očkování? Při kontrole certifikátu se QR kód naskenuje pomocí fotoaparátu telefonu, a tím se ověří podpis- display telefonu se rozsvítí zeleně, pokud je certifikát platný a červeně, pokud je neplatný. V detailu certifikátu bude vidět jméno osoby, datum narození, platnost certifikátu a jakou vakcínou bylo očkování provedeno.

Jak používat QR kód v mobilu?

z vizitky nemusíte opisovat jméno a kontakty, naskenujete jen QR kód a potřebná data se Vám nabídnou k uložení v mobilu. Nebo si nemusíte pamatovat či zapisovat webovou stránku produktu, který Vás zaujal, opět stačí vyfotit QR kód a stránka se Vám otevře v mobilu. QR kód je obdoba čárového kódu. Jak naskenovat QR kód z fotky? Mezi všemi skenovacími aplikacemi je Barcode Scanner jedinou aplikací, která podporuje skenování QR kódů z obrázků. Stačí nainstalovat aplikaci z Obchodu Play a otevřít ji. Nyní klikněte na možnost „Skenovat obrázek“ a vyberte obrázek QR kódu.

Tak jak skenovat přes mobil?

Naskenování dokumentu

  1. Spusťte aplikaci Disk Google .
  2. Vpravo dole klepněte na ikonu plus .
  3. Klepněte na Naskenovat .
  4. Vyfoťte dokument, který chcete naskenovat. Upravte oblast skenování: Klepněte na Oříznout .
  5. Hotový dokument uložte klepnutím na ikonu zaškrtnutí .
Jak stáhnout do mobilu QR kód? Jenže proces je to stále dost zdlouhavý: musíte si stáhnout aplikaci, neskenovat QR kód, dopsat potřebné detaily, vyexportovat pas... Je tu jedna daleko rychlejší cesta, webová aplikace getcovidpass.eu, která nabízí jednoduchý postup pro Android i pro iOS přímo přes webový prohlížeč.

Jak používat čtečku QR kódu?

Abyste mohli QR kód využít, resp. se dostat k informacím „za ním“, potřebujete čtečku – aplikaci, kterou nainstalujete do svého smartphonu. Jakmile ji otevřete, aktivuje se čočka fotoaparátu, vy ji namíříte na QR kód. Aplikace sejme uložené informace a udělá požadovanou akci.

By Orsini Villegas

Jak skenovat přes mobil? :: Jak přečíst QR kód na PC?
Užitečné odkazy