Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Wordpress Na Forpsi?

Jak nainstalovat WordPress na forpsi?

Pokud ji nemáte ještě vytvořenou nebo neznáte její přihlašovací údaje, podívejte se prosím nejdříve zde na článek k jejímu vytvoření Jak objednat databázi. V detailu webhostingu klikneme na nabídku "Instalátor": A poté již jen na "Otevřít installer aplikaci": Nyní se vám načte úvodní stránka Instalátoru aplikací.

Přečtěte si více

Tak jak si vytvořit vlastní doménu?

Aby se toto dalo zajistit, musí si každý tzv. zaregistrovat doménu, na které má jeho web fungovat. Není to nic složitého, prostě vyplníš registrační formulář u některého z pověřených registrátorů domén. Aby zvolená doména byla opravdu tvoje, je potřeba, aby ji už neměl zaregistrovanou někdo jiný. Pokud jde o to, kolik stojí webnode? tarif STANDARD - cena je 249 korun za měsíc. Získáte za ně českou doménu zdarma, 3 GB webového prostoru a 10 GB pro přenos dat. Také získáte 20 emailových stránek a možnost provozovat internetový obchod.

Jak na tvorbu webových stránek?

Jednou z nejoblíbenějších možností je WordPress. To je systém, který si stáhnete, nainstalujete a můžete na něm spustit vaše první webové stránky. Tvorba webu následně spočívá v instalaci dostupných šablon (vzhledu webu) a pluginů (funkcí webu). Je to poměrně jednoduché a zvládne to i naprostý začátečník. Jak vložit logo do WordPressu? Po aktivaci v menu „Vzhled“ přibude položka „LoginPress“ Po kliknutí na položku „LoginPress“ se zobrazí vizuální editor, ve kterém lze provádět úpravy a nastavovat parametry přihlašovací stránky. Klikněte na volbu „Logo“ a vyberte obrázek, kterým nahradíte logo WordPressu.

Kolik stojí Udelani webu?

Přibližná cena: Od 20 do 50 tisíc korun u menších projektů, od 50 tisíc korun výše za komplexní weby s variabilním obsahem a aplikacemi. Kolik stojí Mioweb? Cena je jednotná – 2420 Kč včetně DPH za měsíc pro jeden web. Každý další web + 1210 Kč včetně DPH za měsíc. Výhodou je, že platíte měsíčně. Pokud se rozhodnete, že Mioweb není pro vás to pravé řešení, bez sankcí můžete službu kdykoliv ukončit.

Kolik stojí tvorba www stránek?

Zatímco agentury v regionech dokáží vytvořit web už za 30 až 50 tisíc, špičky na trhu se pohybují o řád výše a největší weby se dostávají i nad milion. Proces tvorby je většinou zaběhnutý, agentury ví co a jak. Vše máte podloženo smluvně a se zárukami. Vždy máte člověka, na kterého se můžete obracet. Jak se přihlásit do WP? Do adresního řádku prohlížeče zadejte https://www.adresavasehowebu.cz/wp-admin nebo https://www.adresavasehowebu.cz/wp-login.php a zobrazí se vám přihlašovací stránka do administrace WordPressu. Zadáte své uživatelské jméno, heslo a po správném zadání údajů vás WordPress automaticky přesměruje do administrace.

Jak změnit šablonu ve WordPressu?

Pokud jste se rozhodli změnit šablonu na tu, která je obsažena na WordPress.org, můžete ji nainstalovat přímo z panelu administrátora přes funkci hledání. Klikněte na „Vzhled“ → „Šablony“. Zde se zobrazí seznam všech nainstalovaných šablon. Poté klikněte na tlačítko „Instalovat“ v horní části stránky.

By Fonsie

Jak se rychle naučit psát na klávesnici? :: Jak programovat ve WordPressu?
Užitečné odkazy