Domovská stránka > J > Jak Vytvorit Web Ve Wordpress?

Jak vytvorit web ve WordPress?

V administraci WordPressu klikněte vlevo na položku Stránky – Nová stránka. Zde můžete tvořit nové stránky webu, nejčastěji se bude jednat o Kontakt, O nás, Služby, Portfolio, Ceník, atd. Jedná se o statické stránky, které jsou jakýmsi pilířem webu.

Přečtěte si více

Jak se naučit s Wordpressem?

a kde se naučit více o WordPress.

  1. 1) Volba a registrace domény.
  2. 2) Výběr webhostingu.
  3. 3) Instalace WordPressu na 1 klik.
  4. 4) Výběr šablony.
  5. 5) První příspěvek, první stránka.
  6. 6) Instalace pluginů
  7. 7) Kontaktní formulář
  8. 8) SEO – optimalizace pro vyhledávače.
Může se také zeptat, jak spravovat webové stránky? Na stránce Moje projekty vyberte web, který si přejete spravovat. 2. Kliknutím na Upravit stránky vstoupíte do editoru. Tip: Na stránce Moje projekty můžete také odstranit projekt, zaregistrovat si vlastní doménu, aktivovat Prémiové služby, nebo procházet statistiky návštěvnosti a data z formulářů.

Jak spravovat WordPress?

Nainstalujte si pluginy pro sledování aktivit webu, zabezpečení webu, zálohování webu a režim správy (maintenance neboli servisní režim). Ten aktivujte vždy, když na webu pracujete, aby uživatelé neviděli případně nefunkční web. Upravte jeho nastavení a informujte, že web bude dostupný třeba za hodinu. Jak vložit logo do WordPressu? Po aktivaci v menu „Vzhled“ přibude položka „LoginPress“ Po kliknutí na položku „LoginPress“ se zobrazí vizuální editor, ve kterém lze provádět úpravy a nastavovat parametry přihlašovací stránky. Klikněte na volbu „Logo“ a vyberte obrázek, kterým nahradíte logo WordPressu.

Jak nainstalovat WordPress na forpsi?

Pokud ji nemáte ještě vytvořenou nebo neznáte její přihlašovací údaje, podívejte se prosím nejdříve zde na článek k jejímu vytvoření Jak objednat databázi. V detailu webhostingu klikneme na nabídku "Instalátor": A poté již jen na "Otevřít installer aplikaci": Nyní se vám načte úvodní stránka Instalátoru aplikací. Jak se pracuje ve WordPressu? Navštivte přihlašovací stránku vašeho webu vložením "wp-admin" za název domény (např. http://vase-domena.cz/wp-admin). Od verze Wordpressu 3.4 se přihlašovací stránka zobrazí i pokud vložíte za vaši doménu “login”. Některé šablony umožňují přihlášení přímo z úvodní strany.

A další otázka, jak pracovat se šablonou wordpress?

Pokud chcete přidat do WordPressu novou šablonu, stačí, když kliknete na „instalovat“ a počkáte, až se nový vzhled nahraje do systému. Poté ho už jen aktivujete a máte hotovo. Kolik stojí web na WordPress? Malý web s několika stránkami může stát méně než $500. Webové stránky pro malé firmy se pohybují v rozmezí $1 000. WordPress vývojářky a vývojáři, kteří se starají o analytiku, integraci sociálních médií a systémy pro správu obsahu, stojí kolem $2 000. A malé e-commerce stránky se obvykle pohybují v rozmezí $3 000.

Jak otevřít WordPress?

Obecný postup instalace

  1. Stáhněte si instalační archiv WordPressu.
  2. Vytvořte/zjistěte si přístup na FTP.
  3. Vytvořte si databázi a zjistěte si adresu databázového serveru.
  4. Přihlaste se na FTP.
  5. Rozbalte archiv a nakopírujte ho na FTP.
  6. Začněte instalaci.
  7. Přihlaste se.

By Godfree Holscher

Jak vypadá WordPress? :: Jak zvýšit rozlišení obrazovky?
Užitečné odkazy