Domovská stránka > J > Jak Vytvořit E Shop Na Wordpress?

Jak vytvořit e shop na WordPress?

Bezplatný plugin WooCommerce lze standardně stáhnout z oficiálního WordPress marketu. Po stažení a úspěšné instalaci přibude v administraci webu nové položky nazvané „WooCommerce“ a „Products“ (Produkty). S neomezeným hostingem od ACTIVE 24 si WooCommerce nainstalujete jednoduše v Zákaznickém centru.

Přečtěte si více

Jak udělat Vebovky?

Co je potřeba

  1. Mozek, to zaprvé.
  2. Budete potřebovat počítač, na kterém běží alespoň nějaký jednoduchý textový editor (ve Windows Notepad = Poznámkový blok).
  3. Potřebujete webový prohlížeč.
  4. Hodí se připojení na internet.
  5. Musíte mít o čem psát.
Jak propojit domenu s Wordpressem? Přihlášení do WordPressu je na vaší doméně

Po instalaci se už můžete rovnou do systému přihlásit. Do webového prohlížeče zadejte název svojí domény ve tvaru www.názevdomény.cz/wp-admin (takže například www.blogocestovani.cz/wp-admin) a vyplňte přihlašovací jméno a heslo, které najdete v e-mailu.

Jak upravit stránku ve WordPressu?

Jděte do Vzhled > Menu. Vyberte požadované menu, může jich být víc. vlevo najděte vytvořenou stránku a přidejte jí tlačítkem do menu. Rozkliknutím položky můžete upravit její název, pokud je například příliš dlouhý. Můžete se také zeptat, jak instalovat wordpress? Obecný postup instalace

  1. Stáhněte si instalační archiv WordPressu.
  2. Vytvořte/zjistěte si přístup na FTP.
  3. Vytvořte si databázi a zjistěte si adresu databázového serveru.
  4. Přihlaste se na FTP.
  5. Rozbalte archiv a nakopírujte ho na FTP.
  6. Začněte instalaci.
  7. Přihlaste se.

Tak jak změnit šablonu ve wordpressu?

Pokud jste se rozhodli změnit šablonu na tu, která je obsažena na WordPress.org, můžete ji nainstalovat přímo z panelu administrátora přes funkci hledání. Klikněte na „Vzhled“ → „Šablony“. Zde se zobrazí seznam všech nainstalovaných šablon. Poté klikněte na tlačítko „Instalovat“ v horní části stránky. Jak psát ve WordPressu? Příspěvek ve WordPress můžete psát buď v základním vizuálním editoru (nebo též WYSIWYG editoru z anglického What you see is what you get, česky Co vidíte, to dostanete), nebo pomocí HTML. Mezi oběma editory se můžete jednoduše přepínat.

Také, jak psát web wordpress?

Všechno od základu sami

  1. seženete si server, tedy hosting a doménu (případně publikujete na doméně cizí)
  2. napíšete si stránky v jazyce HTML u sebe na disku.
  3. na server ty html stránky nakopírujete přes FTP.
  4. jestli jste nic nezkazili, už to běží (na doméně jsou tedy vidět ty udělané stránky)
Jak nainstalovat WordPress na PC? Instalace WordPress ve Windows s využítím WAMP

Stáhněte si WordPress instalaci z WordPress.org a rozbalte zip soubor. Nyní běžte do C:\wamp\www a vlože sem rozbalenou WordPress složku. Nakonec změňte její název na cokoliv chcete, například test. Pokud jste vše udělali správně měla by se zobrazit instalace WordPress.

Lidé se také ptají, jak vytvořit web na forpsi?

Svůj web můžete začít vytvářet kliknutím na tlačítko ZKUŠEBNÍ VERZE. Jakmile se zaregistrujete a vytvoříte si FORPSI účet (nebo jakmile se přihlásíte, pokud jste stávající zákazník), budete moci aktivovat zkušební verzi F-Page.

By Witt

Co je Microsoft Account? :: Co je WPML?
Užitečné odkazy