Domovská stránka > J > Jak Na Sdílenou Složku?

Jak na sdílenou složku?

Vytvořte složku, jako byste vytvářeli normální složku, na libovolném místě v počítači. Klepněte pravým tlačítkem myši na složku a klepněte na [Sdílení a zabezpečení]. Na kartě [Sdílení] zvolte [Sdílet tuto složku].

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak se připojit ke sdílené složce?

Připojení síťové jednotky

Stačí, když v Průzkumníku souborů kliknete na sdílenou složku pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vyberete funkci »Připojit síťovou jednotku«.
Jak sdílet adresář? Spusťte Průzkumníka nebo jiného souborového správce a vyhledejte složku, kterou chcete sdílet. Klepněte na ni pravým tlačítkem a v místní nabídce zvolte Sdílet. V dialogu Sdílení souborů klepněte na šipku u textového pole a zvolte Everyone, pokud nechcete přístup ke složce omezit na jednoho uživatele.

Kde najdu sdílené složky?

Pokud není počítač součástí domácí skupiny nebo sítě a jiní uživatelé počítače poskytli ke sdílení položky ze své osobní složky, můžete sdílený soubor nebo složku vyhledat v Průzkumníkovi souborů. Klepnutím nebo kliknutím otevřete v Průzkumníkovi souborů složku Počítač. Může se také zeptat, jak sdílet složku přes internet? souborsdílet

  1. Na počítači přejděte na web drive.google.com.
  2. Na klávesnici podržte klávesu Shift a vyberte dva nebo více souborů.
  3. Vpravo nahoře klikněte na Sdílet .

Pokud jde o to, jak udělat sdílený disk?

Na disku kliknete pravým ltačítkem na daný dokument, který chcete sdílet a ukáže se vám okno kde budete mít pole na vyplnění komu chcete dokument sdílet a co bude mít v dokumentu za roli, kdy máte na výběr z čtenáře, komentátora a editora. Když to vezmeme v úvahu, jak přidat sdílený disk? Síťová úložiště MU

V nabídce Start zadejte do vyhledávacího pole Tento počítač a stikněte Enter. V otevřeném průzkumníku klikněte na Připojit síťovou jednotku. Na řádku Jednotka si vyberte písmeno, ke kterému se má síťový disk připojit. a klikněte na tlačítko Dokončit.

Jak sdílet dva počítače?

Jak bezdrátově připojit dva počítače

Krok 1: Přejít na Ovládací panely> Centrum sítí a sdílení . Krok 2: Klikněte na Vytvořte nové připojení nebo síť odkaz. Krok 3: Vyberte Nastavte bezdrátovou síť ad hoc (z počítače na počítač) z nového okna.
Jak synchronizovat data mezi dvěma počítači? Chcete-li synchronizovat soubory, můžete se ve dvou počítačích přihlásit současně k účtu Microsoft. Pokud vaše dva počítače synchronizují složky místně, pak jeden nahraje soubory, zatímco druhý stáhne současně.

Jak nastavit sdílení dat?

Na zařízení, ke kterému se chcete připojit, přejděte do Nastavení > Mobilní data > Osobní hotspot nebo Nastavení > Osobní hotspot a přesvědčte se, že je hotspot zapnutý. Potom zkontrolujte heslo Wi-Fi a název telefonu. Zůstaňte na této obrazovce, dokud se vaše druhé zařízení nepřipojí k Wi-Fi síti.

By Lilia

Co je sdílená složka? :: Jak najít sdílené složky?
Užitečné odkazy