Domovská stránka > J > Jak Najít Sdílené Složky?

Jak najít sdílené složky?

Nejprve klikněte na tlačítko »Start« a do řádku »Prohledat programy a soubory« zadejte příkaz »fsmgmt. msc«. Po kliknutí na tlačítko »OK« se objeví okno »Sdílené složky«, kde stačí kliknout v levém okně na položku »Sdílené složky«.

Přečtěte si více

Jak sdilet soubor?

Soubory a složky uložené na Google disku můžete sdílet prakticky s kýmkoliv. Stačí, když na název souboru kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete “Sdílet” nebo přímo v otevřeném dokumentu najdete vpravo nahoře ikonku “Sdílet”. Tímto nastavíte dalším lidem přístupy k vybraným souborům nebo celým složkám. Můžete se také zeptat, jak udělat verejny google disk? Na disku kliknete pravým ltačítkem na daný dokument, který chcete sdílet a ukáže se vám okno kde budete mít pole na vyplnění komu chcete dokument sdílet a co bude mít v dokumentu za roli, kdy máte na výběr z čtenáře, komentátora a editora.

Jak nastavit sdílení dat?

Na zařízení, ke kterému se chcete připojit, přejděte do Nastavení > Mobilní data > Osobní hotspot nebo Nastavení > Osobní hotspot a přesvědčte se, že je hotspot zapnutý. Potom zkontrolujte heslo Wi-Fi a název telefonu. Zůstaňte na této obrazovce, dokud se vaše druhé zařízení nepřipojí k Wi-Fi síti. Jak se připojit na nás? NAS se připojuje do malé domácí sítě ethernetovým kabelem. Ve většině domácností jsou malé domácí sítě realizovány tak, že signál internetu je přiváděn od poskytovatele připojení kabelem, z telefonní sítě, nebo je zachycován z okolí jako signál Wi-Fi.

Může se také zeptat, co je sdílená složka?

Veřejné složky slouží uživatelům ke zprostředkování přístupu k jedné poštovní složce z více e-mailových účtů u dané domény. Více uživatelů tak může zpravovat poštovní složku společně. Sdílená složka poté funguje stejně jako složky jiné, ovšem její obsah vidí oba uživatelé. Co to je synchronizace dat? Synchronizaci lze chápat jako vzájemnou výměnu informací

Synchronizace zajistí, že jsou všechna data v telefonu aktuální. Může se jednat o e-maily, telefonní kontakty, události v kalendáři a dokonce i fotografie, videa a další soubory.

Lidé se také ptají, jak synchronizovat cloud?

Pokud chcete získat přístup ke složce se soubory Creative Cloud z aplikace Creative Cloud pro počítače, přejděte na kartu Soubory a v levém spodním rohu vyberte možnost Otevřít složku pro synchronizaci. Po otevření složky můžete nahrát soubory přímo, a synchronizovat je tak se svým účtem Creative Cloud. Co znamená čekající synchronizace? OneDrive ikona se šipkami čekající na synchronizaci

To zahrnuje, když nahráváte soubory nebo OneDrive synchronizuje nové soubory z cloudu do počítače. S ikonami synchronizace se můžete setkat i online na OneDrive.com. OneDrive také zkontroluje další změny souboru nebo složky a může se zobrazit "Zpracování změn".

Jak vytvořit síť mezi dvěma počítači?

Vytvoření sítě

Konfigurace probíhá v rámci jednoduchého průvodce, který spustíte prostřednictvím nabídky Start, v níž přejděte na Ovládací panely | Síť a internet | Centrum síťových připojení a sdílení a následně klepněte na příkaz Nastavit nové připojení nebo síť.

By Ruthann Canalez

Jak na sdílenou složku? :: Jak sdílet dva počítače?
Užitečné odkazy