Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Sim Kartu Na Nano?

Jak zmenšit SIM kartu na nano?

Zmenšení SIM karty

  1. Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští.
  2. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv.
  3. Zmenšení SIM karty je zdarma.

Přečtěte si více

Jak Oriznout SIM na nano?

Okraje oříznuté Nano SIM karty pak můžete jemně zahladit smirkovým papírem. Druhou možností je kartu oříznout speciálními kleštičkami, které koupíte v e-shopu přibližně za 100 korun. Jedná se o jednoduché a poměrně bezpečné řešení. Jak vylomit SIM kartu? SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Tak jak ořezat sim na microsim?

Jediné co budete k tomuto postupu potřebovat je vytištěná šablona, dobře nabroušené nůžky nebo nůž, fix, pravítko a kousek izolepy. Pokud bude chtít ořezávat až na velikost NanoSIM, budete ještě potřebovat jemný smirkový papír, jelikož NanoSIM je o 0,09 mm tenčí než ostatní verze SIM karet. Jak vymenit SIM? Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

Podle toho, jak vlozit microsim do stareho telefonu?

Pořiďte si sadu adaptérů FIXED obsahující redukce pro SIM karty, micro SIM karty a nano SIM karty. Nechybí ani jehla pro snadné vysunutí karet a bezpečnou manipulaci. Se sadou adaptérů FIXED můžete snadno vložit jakoukoliv SIM kartu do každého mobilního telefonu, či tabletu bez omezení. Jak vložit nano SIM? Vložení karet nano-SIM

Vložte novou SIM kartu dospodu zásuvky – kvůli zkosení bude pasovat jenom jedním směrem. Potom vložte druhou SIM kartu do vrchní části zásuvky. Až budou obě nano-SIM karty na místě, zasuňte zásuvku na SIM karty nadoraz ve stejné orientaci, v jaké jste ji vysunuli.

Kde vymenit SIM kartu BLESKmobil?

JAK POSTUPOVAT PŘI ZTRÁTĚ SIM KARTY? Zakupte novou SIM kartu služby BLESKmobil. Pokud si bude chtít zároveň přenést číslo ze ztracené SIM karty na novou, zavolejte operátorovi na telefon: 267 267 061 a postupujte dle pokynů operátora. Jak zvětšit SIM kartu? Sada adaptérů na SIM karty, které Vám umožní používat vaši SIM kartu v jednom z menších formátů nano popřípadě mikro v zařízeních vyžadujících SIM kartu formátu většího. Lidově řečeno si můžete SIM kartu pomocí tohoto adaptéru zvětšit. V úvahu přichází tyto možnosti: z nano SIM na mikro SIM.

Jak vyndat SIM kartu bez jehly?

Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.

By Geithner

Kde sehnat nano SIM? :: Co je to soubor?
Užitečné odkazy