Domovská stránka > J > Jak Oriznout Sim Na Nano?

Jak Oriznout SIM na nano?

Okraje oříznuté Nano SIM karty pak můžete jemně zahladit smirkovým papírem. Druhou možností je kartu oříznout speciálními kleštičkami, které koupíte v e-shopu přibližně za 100 korun. Jedná se o jednoduché a poměrně bezpečné řešení.

Přečtěte si více

Jak je velká nano SIM karta?

NanoSIM - 8,8 mm x 12,3 mm (výrobní číslo je na samotné SIM) Jak vylomit SIM kartu? SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Také, jak vymenit sim?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc. Jak získat SIM kartu? Navštivte některou z našich prodejen, kde dostanete SIMku hned - stačí znát administrátorské heslo (u zákazníků s rámcovou smlouvou vyžadujeme také občanský průkaz a lze je ověřit i heslem plátce). Zavolejte na Linku péče o zákazníky na *77 nebo 800 77 00 77 a SIMku vám pošleme poštou.

Jak Orezat SIM kartu?

Jediné co budete k tomuto postupu potřebovat je vytištěná šablona, dobře nabroušené nůžky nebo nůž, fix, pravítko a kousek izolepy. Pokud bude chtít ořezávat až na velikost NanoSIM, budete ještě potřebovat jemný smirkový papír, jelikož NanoSIM je o 0,09 mm tenčí než ostatní verze SIM karet. Jak získat nano SIM Sazkamobil? Pokud potřebujete Nano SIM, musíte si ji objednat na stránkách operátora. Můžu získat zlaté číslo? Ano, Sazka Mobil nabízí ve svém eshopu „SIM karty ze speciální řady vybraných telefonních čísel“, a to za 1 000 Kč. Součástí je samozřejmě kredit ve výši 150 Kč.

Kde vymenit SIM kartu BLESKmobil?

JAK POSTUPOVAT PŘI ZTRÁTĚ SIM KARTY? Zakupte novou SIM kartu služby BLESKmobil. Pokud si bude chtít zároveň přenést číslo ze ztracené SIM karty na novou, zavolejte operátorovi na telefon: 267 267 061 a postupujte dle pokynů operátora. Co je to nano SIM karta? Nano SIM karta je druh SIM karty s nejmenšími rozměry 12,3 x 8,8 x 0,67 mm.

Podle toho, kolik se vejde na sim kartu čísel?

U většiny telefonů s Androidem je limitem 200 položek adresáře. Někomu to může stačit, ale pokud potřebujete víc, máte se SIM kartou smůlu. Proti tomu počet položek v Kontaktech Google není nijak omezený – můžete jich mít klidně tisíce.

By Alec Mikelson

Jak získat nano SIM kartu Vodafone? :: Jak upravit HTML stránku?
Užitečné odkazy