Domovská stránka > J > Jak Používat Bezdrátová Sluchátka?

Jak používat bezdrátová sluchátka?

Bezdrátová Bluetooth sluchátka fungují na principu bezdrátového spojení pomocí protokolu Bluetooth, pomocí kterého se bezdrátově spojíte s chytrým telefonem. Výhodou je absence kabelu, který překáží a tím pádem pohodlnější užívání sluchátek.

Přečtěte si více

Také, jak spárovat sluchátka xiaomi redmi?

Na bocích obou sluchátek stiskněte a podržte tlačítko, dokud se nevypnou (může to trvat až pět sekund). Rozsvítí se a následně zhasne červená LED kontrolka. Poté sluchátka těmito tlačítky zapněte. Podržte tlačítko po dobu zhruba 20 sekund a vyčkejte, až dvakrát červeně zabliká LED kontrolka. Jak spárovat mi True Wireless? Na obou sluchátkách stiskněte a držte tlačítko na boku, dokud se nevypnou (cca 5 sekund) – rozsvítí se a následně zhasne červená LED. Poté sluchátka tlačítky zapněte – držte tlačítko po dobu cca 20 sekund, než dvakrát červeně zabliká LED.

Jak resetovat Xiaomi sluchátka?

Postup resetování sluchátek

  1. Vyjměte sluchátka z dobíjecího pouzdra.
  2. Stiskněte obě tlačítka na sluchátkách současně dokud nebliknou červeně.
  3. Vraťte sluchátka do dobíjecího pouzdra dokud nebliknou červeně.
  4. Zavřete pouzdro na cca. 15 vteřin.
  5. Vyjměte obě sluchátka současně a počkejte dokud se nespárují.
Jak nastavit abych se slyšel ve sluchátkách? V části Nastavení zařízení (Device settings) > Náhlavní souprava (Headset) ověřte, že je nastavení Odezva (Sidetone) vypnuté. Vyberte požadované nastavení v části Úroveň odezvy (Sidetone level). Výchozí nastavení je 0 dB (jmenovité). Chcete-li svůj hlas slyšet více, vyberte +3 dB nebo +6 dB.

Jak nastavit mikrofon na sluchátkách?

Pravým tlačítkem kliknout na ikonku Start (na ploše vlevo dole), zvolit Ovládací panely - Hardware a zvuk - Zvuk - Spravovat zvuková zařízení - v záložkách Přehrávání a Záznam kliknout na konkrétní sluchátka nebo mikrofon a zvolit Konfigurovat (případně Vlastnosti). Může se také zeptat, jak nastavit výstup zvuku? Vyberte možnost HDMI ARC; tím automaticky aktivujete funkci SIMPLINK. Je-li funkce SIMPLINK vypnutá, vrátí se nastavení výstupního reproduktoru automaticky k výchozímu nastavení pro přerušený audio výstup. Můžete nastavit možnosti Výstup digitálního zvuku (Auto / Procházet / PCM) a eARC (Zap. / Vypnuto).

Co dělat když mi nejde zvuk ve sluchátkách?

V takovém případě se podívejte do „Směšovač hlasitosti“, který naleznete ve stejné nabídce, jako „Zařízení pro přehrávání“ z bodu 1. Zde zkontrolujte, zda máte povolené přehrávání i pro aplikace, se kterými přehráváte hudbu s vašimi sluchátky. Jak změnit reproduktory na sluchátka? Přepínat mezi zařízeními lze velmi pohodlně pomocí kombinace kláves. Ve výchozím nastavení je to [Ctrl]+[Alt]+[F11] pro přehrávací zařízení a [Ctrl]+[Alt]+[F7] pro záznamová zařízení. To lze ale také snadno změnit. Chcete-li to provést, potřebnou položku najdete pod názvem Hotkeys v levém dolním rohu v okně Settings.

Jak povolit zvukové zařízení?

Vyberte Start > Nastavení > Soukromí a pak v nabídce vlevo vyberte Mikrofon. V části Povolit přístup k mikrofonu na tomto zařízení vyberte Změnit.

By Scholz

Jak propojit tablet? :: Jak se připojit na sluchátka?
Užitečné odkazy