Domovská stránka > J > Jak Se Připojit Na Sluchátka?

Jak se připojit na sluchátka?

Na chytrém telefonu s Androidem zapněte Bluetooth; jde to jednoduše přes scrollovací lištu na hlavní obrazovce. a „Bluetooth“. Tam uvidíte seznam zařízení a zároveň můžete připojit nová. Další možností je déle podržet ikonku Bluetooth na scrollovací liště; dostane vás do stejného nastavení.

Přečtěte si více

Jak připojit sluchátka s telefonem?

Když na svém chytrém telefonu zapnete Bluetooth, na displeji se vám zobrazí nové zařízení (tedy sluchátka). Klikněte na ikonu tohoto zařízení a sluchátka s telefonem spárujte. Při párování mějte přitom sluchátka těsně u mobilu. Jak spárovat sluchátka Xiaomi? Stiskněte a přidržte multifunkční tlačítko na obou sluchátkách asi na 15 sekund. Poté, co kontrolka střídavě bliká červeně a bíle třikrát a dvakrát, poté uvolněte tlačítko a vložte sluchátka zpět do nabíjecího pouzdra. Odstraňte sluchátka ze seznamu spárovaných zařízení, a poté spárujte znovu s vaším zařízením.

Jak nastavit zvuk na sluchátka?

Začněte podle následujícího postupu:

  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení
  2. Klepněte na Přístupnost a poté na Zesilovač zvuku.
  3. Klepněte na Otevřít Zesilovač zvuku.
  4. Klepnutím na OK přijměte oprávnění.
  5. Volitelné: Změňte zkratku Zesilovače zvuku.
  6. K zařízení připojte kabelová sluchátka nebo sluchátka Bluetooth.
Jak nastavit zvuk do sluchátek? Klepněte pravým tlačítkem na ikonu reproduktoru v pravém dolním rohu plochy. Poté vyberte možnost Otevření Nastavení zvuku. Z rozevírací nabídky vyberte možnost Vyberte si výstupní zařízení a vyberte si vaše sluchátka. Pokud kliknete na test přehrávání zvuku, uvidíte, jak se pohybují úrovně hlasitostí.

Jak spárovat sluchátka Connect IT?

Pokud chcete spárovat pouze jedno sluchátko (což není úplně obvyklé), stačí jej z pouzdra vytáhnout a v nastavení spárovat. V případě, že chcete spárovat obě sluchátka, tak je musíte postupně vytáhnout, a poté v nastavení spárovat. Pokud jde o to, jak spárovat sluchátka mezi sebou? Základem je nejprve spojit sluchátka mezi sebou a teprve pak s mobilem:

  1. Vypneme Bluetooth na mobilu.
  2. Spustíme obě sluchátka najednou do párovacího režimu.
  3. Dáme sluchátka vedle sebe a necháme je spojit mezi sebou.
  4. Jakmile jsou sluchátka propojena hned zapneme Bluetooth na mobilu a spárujeme.

Jak spárovat sluchátka JBL?

Provádíte-li párování sluchátek se zařízením poprvé po jejich zakoupení nebo po inicializaci sluchátek (sluchátka neobsahují žádné informace o párování), na vypnutých sluchátkách stiskněte a přidržte tlačítko POWER po dobu přibližně 2 sekund. Sluchátka se automaticky přepnou do režimu párování. Lidé se také ptají, jak najít bezdrátové sluchátka? Spusťte aplikaci finder bluetooth a okamžitě je odhalte! Stále ztrácíte sluchátka? Stáhněte si aplikaci ?Najít Mé Bluetooth Zařízení? and a všechny vaše problémy budou vyřešeny. Pokud je váš smartwatch stále zapnutý, vyhledávač bluetooth ji určitě uvidí.

Jak spárovat Niceboy sluchátka?

Pokud potřebujete znovu vyvolat proces párování, tak zapněte obě sluchátka a zároveň na obou sluchátkách zmáčkněte ovládací tlačítko (2) na 5 sekund. Když na obou sluchátcích začne blikat oranžová LED dioda (1) jsou sluchátka připravena ke spárování.

By Ileane

Jak používat bezdrátová sluchátka? :: Jak zapojit jack do TV?
Užitečné odkazy