Domovská stránka > C > Co Je Bezdrátová Technologie Nfc?

Co je bezdrátová technologie NFC?

NFC je zkratka anglického spojení Near Field Communication (Komunikace na blízkou vzdálenost) a slouží k bezdrátové komunikaci mezi jednotlivými elektrickými přístroji. Díky stále většímu rozšíření nám NFC může značně urychlit některé situace, které nastanou v každodenním životě.

Přečtěte si více

Co je to NFC v telefonu?

Co je NFC (Near Field Communication)? NFC je zkratkou anglického výrazu „Near Field Communication“, označuje tedy bezdrátovou komunikaci a existuje na trhu již delší dobu. Pod tímto pojmem se skrývá bezkontaktní přenos dat, jež využívá technologii radiofrekvenční identifikace (RFID). Co znamená NFC na kole? NFC je zkratka pro “Near Field Communication” a podle Wikipedie jde o “modulární technologii radiové bezdrátové komunikace mezi elektronickými zařízeními na velmi krátkou vzdálenost (do 4 cm) s přiblížením přístrojů.” V podstatě je to tedy způsob, jakým váš telefon může bezdrátově komunikovat s jiným zařízením ve své

Jak vypnout NFC?

Pokud chcete tuto funkci vypnout, otevřete Nastavení, vyhledejte a přejděte do Aplikace a přejděte do nabídky Peněženka > Úložiště > Mazání dat. Poté znovu otevřete aplikaci Peněženka. Když se zobrazí výzva s informací o automatické zapnutí NFC při každém otevření aplikace Peněženka, vyberte možnost ZRUŠIT. Lidé se také ptají, jak dostat do telefonu nfc? Jděte do systémového nastavení. V sekci Sítě klepněte na poslední možnost Více. Pokud váš telefon podporuje NFC, bude zde sekce NFC a v ní na prvním místě přepínač pro vypnutí/zapnutí.

Když to vezmeme v úvahu, co je nfc v hodinkach?

NFC (Near Field Communication) je moderní bezdrátová technologie určená k rychlému přenosu dat mezi dvěma zařízeními. Hlavní výhodou je rychlé a snadné používání. Chytré hodinky s NFC čipem stačí k druhému zařízení pouze přiložit na vzdálenost až 4 cm a systém provede vše za vás. Jak zjistit jestli mám NFC? Fungování NFC. To, zda váš telefon podporuje funkci NFC poznáte ve vašem systémovém nastavení v záložce Připojení či Bezdrátová připojení a sítě. V nabídce byste měli najít přepínač NFC. Také rychlým pohledem na telefon můžete zjistit, zda NFC podporuje.

Pokud jde o to, jak platit mobilem bez nfc?

Třetí je alternativou k druhé, figuruje na pozici náhradníka za platební karty, avšak nevyžaduje přítomnost NFC v telefonu. Můžete ji tedy používat i na levnějších telefonech. Tato metoda placení telefonem bez NFC funguje tak, že naskenujete QR kód, který vás odkáže do speciální aplikace, v níž provedete platbu. Kde je NFC v telefonu? NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Zde si jednoduše vyhledáte zkratku NFC a vyberete možnost zapnout.

Jak platit Samsungem?

Se SAMSUNGEM Galaxy S9 i S9+ můžete platit jednoduše, rychle a bezpečně. Stačí si přidat debetní či kreditní kartu do Google Pay v mobilním bankovnictví - aplikaci Smart Banka. Při placení pak stačí přiložit telefon k platebnímu terminálu a platbu tak provedete rychleji než plastovou kartou.

By Muslim Stottsjr

Jak funguje ctecka NFC tagu? :: Jak poznat mechanickou klávesnici?
Užitečné odkazy