Domovská stránka > J > Jak Si Vybrat Bezdrátová Sluchátka?

Jak si vybrat bezdrátová sluchátka?

Pokud vybíráte Bluetooth sluchátka, zapřemýšlejte nad tím, jak budete sluchátka využívat. K notebooku nebo počítači se nejvíce hodí sluchátka přes hlavu. Jejich zvuk je často nejlepší a dobrá je také izolace okolního hluku. Ta se dále dělí na sluchátka na uši a okolo uší.

Přečtěte si více

Jaká špuntová sluchátka?

Creative EP-630. Špuntová sluchátka do uší Creative EP-630 mají připojení na 3,5 mm Jack a jejich hmotnost činí 9 g. Lze je použít jako sluchátka k telefonu, mají dostatečný 1,2 m kabel a znatelný frekvenční rozsah. Jedná se zde o ideální poměr cena/výkon s velmi dobře hodnocenou kvalitou zvuku. Jaká levná bezdrátová sluchátka? V nejnižší cenové kategorii jsou překvapivě dobré zcela bezdrátové špunty Xiaomi Mi AirDots Basic 2. Tato sluchátka vydrží 4 hodiny na jedno nabití. Pouzdro pak dodá energii na další tři nabití, takže se celkem dostanete na 16 hodin. Nabíjení přes mikroUSB trvá 2 hodiny.

Jak si vybrat sluchátka?

Nejlepší sluchátka 2022

  • Nejlepší celkově Apple AirPods Max. Na hlavu. Nejlepší sluchátka přes hlavu pro nejnáročnější posluchače. Prémiový zvuk a zpracování.
  • Nejlepší cena/kvalita. Sony WH-XB900N. S mikrofonem. Nejlepší sluchátka s mikrofonem.
  • Levná sluchátka. Intezze CLIQ. Špunty do uší Nejlepší sluchátka do uší.
A další otázka, co je true wireless? True wireless sluchátka jsou opravdu kompletně bezdrátová – kabel nevede od mobilu k nim a ani samotné pecky/špunty nejsou propojené žádným kabelem. Ke smartphonu nebo jinému zdroji hudby připojíte sluchátka přes Bluetooth (k tomu se ještě vrátíme).

Jak vybrat sluchátka k telefonu?

U bezdrátových sluchátek si všímejte především kodeků, které mají na starosti převod signálu z mobilu. Apple využívá kodek AAC, většina telefonů s Androidem zase aptX, Samsung má pak vlastní kodek HD/UHQ-BT. Jak vybrat sluchátka s mikrofonem? Kompromisem mezi otevřenými a uzavřenými sluchátky je polouzavřená konstrukce. Částečně tlumí okolní hluk a zase okolí bude do jisté míry slyšet vaši hudbu. Tip: Je-li pro vás izolace od okolního hluku důležitá, nejlépe vám poslouží dražší sluchátka s uzavřenou konstrukcí.

Pokud jde o to, jaká sluchátka do 1000 kč?

Vybrali jsme pro vás 5 kousků do tisícovky, které představují víc než jen rozumný kompromis v poměru cena / výkon.

  • JBL Tune 500BT - Povedená sluchátka. Parametry.
  • LAMAX Muse2 - Sázka na jistotu. Parametry.
  • Niceboy HIVE Podsie 2021 - Skvělá výdrž Parametry.
  • Sony WH-CH510 - Osvědčená klasika.
  • QCY T10 TWS - Naprostý základ.
Pokud jde o to, jaké sluchátka na kolo? Recenze sportovních sluchátek
  • Bezdrátová sportovní sluchátka Niceboy HIVE sport 2 dokáží hrát až 16 hodin na jedno nabití a díky ergonomickým klipům za uši jsou tou pravou variantou na sport.
  • Bezdrátová sluchátka na lícní kosti AfterShokz Trekz Air jsou přímo navržena pro sportovní aktivity, hodí se na běh nebo na kolo.

Jak dlouho vydrží bezdrátová sluchátka?

Způsob napájení a výdrž bezdrátových sluchátek

Kapacita baterie i spotřeba energie se u jednotlivých druhů liší, kapacita se uvádí v miliampérhodinách (mAh). Výdrž baterie se u jednotlivých druhů velmi liší, na trhu najdete sluchátka s výdrží cca 2 – 180 hod. Dobití baterie trvá dle druhu sluchátek 0,5 – 24 hod.

By Halie Salgado

Co umí bezdrátová sluchátka? :: Jaké jsou zdravotní dopady užívání ICT?
Užitečné odkazy