Domovská stránka > C > Co Umí Bezdrátová Sluchátka?

Co umí bezdrátová sluchátka?

Pohlazením či poklepáním sluchátek je tak možné přepnout na další či předchozí skladbu, stejně tak upravit hlasitost nebo pozastavit a opět spustit přehrávanou skladbu.

Přečtěte si více

Jaká bezdrátová sluchátka k PC?

Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o HyperX Cloud II Red, který si můžete pořídit za 1 989 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší sluchátka k PC z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie sluchátka k PC recenze a testy. Podle toho, jak poznat kvalitní sluchátka? Ideálu se tedy přibližují sluchátka s rozsahem 20Hz-20kHz a s co nejmenším útlumem, což zajišťuje, že všechny tóny budou reprodukovány stejně hlasitě. Problémem je, že se frekvenční rozsah mnohdy udává bez odpovídající hodnoty útlumu a tím tato hodnota ztrácí na významu.

Jaká sluchátka do 1500?

V nejnižší cenové kategorii jsou překvapivě dobré zcela bezdrátové špunty Xiaomi Mi AirDots Basic 2. Tato sluchátka vydrží 4 hodiny na jedno nabití. Pouzdro pak dodá energii na další tři nabití, takže se celkem dostanete na 16 hodin. Nabíjení přes mikroUSB trvá 2 hodiny. Která sluchátka jsou pro děti nejlepší? Jak vybrat dětská sluchátka

Při výběru sluchátek se v každém případě vyvarujte typu špuntů a pecek. Jednak tyto sluchátka škodí sluchu, ale hlavně v dětském uchu hůře drží. Konstrukce sluchátek je otevřená, uzavřená nebo polouzavřená. Hlasitost je jeden z nejdůležitějších parametrů při výběru sluchátek pro děti.

Jak používat bezdrátová sluchátka?

Jak propojit bezdrátová sluchátka s telefonem?

  1. Sluchátka plně nabijte.
  2. Ujistěte se, že máte v telefonu spuštěný Bluetooth.
  3. Na sluchátkách najděte tlačítko pro jejich spuštění.
  4. Na telefonu by se měla objevit notifikace o novém Bluetooth zařízení.
  5. Na zařízení klikněte a mělo by dojít k automatickému spárování s telefonem.
Jak vybrat sluchátka do uší? Vybírejte podle velikosti uší a vaší hlavy, ideálně si je vyzkoušejte, pokud je to možné. Nevýhodou izolačních sluchátek na uši je díky naprostému utěsnění špatné větrání, a tedy vyšší úroveň zahřívání a pocení hlavy.

Podle toho, jak vybrat sluchátka parametry?

Jaké technické parametry sluchátek jsou důležité?

  1. Akustický tlak. Sound Pressure Level (SPL) – udává se v dB při určité frekvenci (většinou 1 kHz) a obecně je větší hodnota lepší.
  2. Impedance. Udává se v Ω (Ohm).
  3. Kmitočtový rozsah/Frekvence.
  4. Přítlak.
  5. Zatížitelnost/Maximální příkon.
  6. Tlumení okolního hluku.
Tak kde si mohu vyzkoušet sluchátka? Asi nejlepší je si sluchátka vyzkoušet někde v obchodě, ale pořádné obchody budou nejspíš jen v Praze nebo Brně.

Jak používat sluchátka s mikrofonem?

Máte-li v počítači zvlášť konektor pro výstup na sluchátka a pro mikrofon, budete si muset pořídit jack adaptér, do kterého headset připojíte a jeho dva jacky pak zasunete do konektorů počítače. Jestliže chcete používat headset výhradně jako mikrofon, stačí, když adaptér připojíte pouze do mikrofonního vstupu.

By Hoffmann Flechsig

Co jsou to optická média? :: Jak si vybrat bezdrátová sluchátka?
Užitečné odkazy