Domovská stránka > K > Kde Upravit Pdf?

Kde upravit PDF?

Úpravy souborů PDF:

Otevřete soubor v aplikaci Acrobat DC. V pravém podokně klikněte na nástroj Upravit PDF. Použijte nástroje pro úpravy v aplikaci Acrobat: Přidávejte nový text, upravujte text nebo aktualizujte písma pomocí výběru v seznamu Formát.

Přečtěte si více

Také, jak začernit text v pdf zdarma?

V PDF-XChange Editoru 8 / Plus otevřete soubor PDF pomocí volby na kartě Soubor > Otevřít. Označte citlivé informace pro začernění v souboru PDF pomocí volby na kartě Ochrana > Označit pro anonymizaci. Pokud chcete vyhledat citlivé informace na základě vzorů, klikněte na kartě Ochrana na volbu Najdi a anonymizuj. Když to vezmeme v úvahu, jak převést soubor pdf do excelu? 1. Pokud chcete exportovat soubor PDF z Acrobatu do Excelu, pak ze všeho nejdříve otevřete soubor ve formátu PDF v programu Adobe Acrobat Pro DC. 2. V programu Adobe Acrobat Pro DC následně klepněte do nabídky File > Export To > Spreadsheet > Microsoft Excel Workbook.

Jak uložit do formátu PDF?

Chcete-li dokument PDF uložit, vyberte příkaz nabídky Soubor > Uložit nebo klikněte na ikonu Uložit soubor na panelu nástrojů HUD ve spodní části PDF. Zobrazí se dialog Uložit jako. Vyberte umístění, kam chcete uložit soubor PDF, a pak klepněte na tlačítko Uložit. Jak změnit formát obrázku na JPG? Převod na jakémkoliv počítači. Obrázek, který chcete převést do formátu JPEG, otevřete v nějakém grafickém editoru. Klikněte na "Soubor". Klikněte na možnost "Uložit jako".

Jak extrahovat text z Fotky?

Jak extrahovat text z fotografie? Převeďte fotografii pomocí softwaru Aspose OCR: Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor s fotografií nebo přetáhněte soubor s fotografií. Klepnutím na tlačítko Spustit OCR spustíte proces OCR. Zobrazit nebo stáhnout text. Jak z Fotky udělat text Iphone? Otevřete aplikaci Fotky a vyberte fotku nebo vyberte nějaký obrázek na webu. Stisknutím a podržením slova a přesunutím uchopovacích bodů upravte výběr. Klepněte na Přeložit. Možná budete muset klepnout na Pokračovat a potom vybrat jazyk, do kterého chcete text přeložit, nebo klepnout na Změnit jazyk.

Jak nastavit zivy text?

Změna nastavení živého přepisu

  1. Spusťte v zařízení aplikaci Nastavení .
  2. Klepněte na Zvuk. Živý přepis.
  3. V Nastavení můžete najít nebo změnit tyto možnosti: Můžete zapnout nebo vypnout živý přepis. Můžete skrýt nebo zobrazit vulgární výrazy. Můžete skrýt nebo zobrazit zvukové štítky, např. smích nebo potlesk.
Jak dát více fotek do jednoho PDF? Aplikace Acrobat převede stránky jednotlivých souborů na sekvenční stránky jednoho PDF. Zvolte příkaz Nástroje > Zkombinovat soubory. Rozhraní Kombinovat soubory se zobrazí s lištou nástrojů v horní části. Přetáhněte soubory nebo e-maily přímo do rozhraní Zkombinovat soubory.

Můžete se také zeptat, jak dát více obrázků do jednoho?

Sloučení více obrázků / obrázků do jednoho v aplikaci Word

2, klikněte Vložit > Tvary > Nové kreslicí plátno pro vložení kreslicího plátna. Tip: Můžete vybrat obrázek na plátně a kliknutím pravým tlačítkem otevřít pravou nabídku a poté určit polohu obrázku nahoře a dole z Postavte se dopředu or Přenést dozadu možnosti.

By Cord Wohlrab

Jak Nabijet iPhone 13? :: Jak nahrát fotky do PDF?
Užitečné odkazy