Domovská stránka > J > Jak Nabijet Iphone 13?

Jak Nabijet iPhone 13?

Nové iPhony 13 se dokáží s nabíječkou Qi nabíjet až výkonem 7,5 W, s pomocí MagSafe nabíječky dokonce 15 W. Nižší rychlost ale vyvažuje pohodlí, protože možnost telefon jen položit, aby se začal nabíjet, je vysoce návyková. Dobrou zprávou je, že s iPhony by měla spolupracovat většina bezdrátových nabíječek.

Přečtěte si více

V kolika procentech Nabijet iPhone?

Optimálním způsobem je částečné vybití. Když udržujete nabití baterie mezi 30 a 80 %, zvyšujete její životnost. V ideálním případě začnete telefon nabíjet, když dosáhne přibližně 30 %, tedy dříve, než vás požádá o přechod do režimu nízké spotřeby. Odpojte jej při nabití na 80 až 90 %. Jak zvysit maximalni kapacitu baterie? ztlumte jas obrazovky, používejte Wi-Fi, omezte Bluetooth. Osvětlení displeje a mobilní data totiž vyžadují nejvíce energie a jejich omezením ji jednoduše bude zbývat více na ostatní věci.

Také, jak na baterii iphone?

Jak se starat o baterii v iPhonu, nebo MacBooku?

  1. NEPOUŽÍVEJTE IPHONE MIMO ROZMEZÍ 0 - 35 STUPŇŮ
  2. NENABÍJEJTE BATERII V IPHONU S OCHRANNÝM KRYTEM.
  3. POUŽÍVEJTE KVALITNÍ NABÍJECÍ KABELY A ADAPTÉRY.
  4. AKTUALIZUJTE OPERAČNÍ SYSTÉM.
  5. NIKDY NEVYBÍJEJTE BATERII V IPHONU POD 20%
  6. NEBOJTE SE NABÍJET IPHONE ADAPTÉREM OD IPADU.
Může se také zeptat, jak se má nabijet iphone? iPhone můžete nabíjet těmito způsoby: Připojte ho k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu (dodává se s telefonem) a napájecího USB adaptéru Apple (prodává se zvlášť). Viz Napájecí adaptéry pro iPhone.

Lidé se také ptají, jak pouzivat iphone 13?

V iOS 13 a novějším můžete obě telefonní čísla používat k volání a FaceTime hovorům a k odesílání a přijímání zpráv prostřednictvím iMessage, SMS a MMS. iPhone může v jednu chvíli využívat jenom jednu mobilní datovou síť. Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit rychlost nabijeni iphone? Amperes vám umožní měřit rychlost nabíjení baterie. To závisí na nabíjecím kabelu zařízení, na nabíječce a na spotřebě elektrického proudu. Nyní také můžete porovnat své výsledky s online výsledky ostatních uživatelů.

Může se také zeptat, jak nabijet iphone 12 pro?

Zařízení připojte k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu a napájecího USB adaptéru. iPhony 8 a novější můžete položit displejem nahoru na nabíječku s certifikací Qi, iPhony 12 lze nabíjet také pomocí MagSafe. iPhone připojte k zapnutému počítači. Lidé se také ptají, jak nabijet iphone 12? Zapojte USB-C konektor nabíječky MagSafe do doporučeného 20W nebo výkonnějšího USB-C napájecího adaptéru Apple nebo kompatibilního USB-C adaptéru jiného výrobce. Můžete ho taky zapojit do USB-C portu na Macu nebo PC.

Jak prodlouzit kapacitu baterie iPhone?

Aktivita na pozadí.

Pokud chceš prodloužit výdrž baterie, můžeš vypnout funkci, která aplikacím umožňuje obnovování na pozadí. Přejdi do Nastavení > Obecné > Aktualizace aplikací na pozadí a zvol Wi‑Fi, Wi‑Fi a mobilní data nebo Vypnuto. Poslední volbou aktualizaci aplikací na pozadí vypneš úplně.

By Gen Katzenberger

Jak se měří kapacita baterie? :: Kde upravit PDF?
Užitečné odkazy